Інсталяції для унітазів: які бувають і де замовити

інсталяції для унітазів

Підвісний унітаз – це справжня революція в трендах дизайну ванної кімнати. Все частіше він замінює класичні накладні сидіння унітазів.

Причиною зростання їх популярності насамперед є проста і доступна збірка, з якою впорається навіть початківець у користуванні шуруповертами та дрельками. Підвісні раковини також дуже естетичні і мінімалістичні, тому вони красиво виглядають у ванних кімнатах.

Проте, слід пам’ятати, що для їх встановлення потрібні також інсталяції для унітазів – спеціальні конструкції, які дозволяють надійно закріпити раковину та підключити її до водопровідної мережі.

Інсталяція для унітазу: навіщо потрібна і як її встановити

Підвісні унітази забезпечують набагато вищий рівень гігієнічності, а також дають більше вільного простору у ванній кімнаті. Для встановлення навісного унітазу слід обов’язково використовувати інсталяцію – це спеціальна конструкція, яка дозволяє правильно і надійно зафіксувати раковину та під’єднати до водопроводу з каналізацією.

Втім, лякатися не потрібно, нічого складного у встановленні інсталяції, а також навісного унітазу немає. Загалом, ця процедура набагато простіша, ніж встановлення класичних підлогових унітазів і з нею може впоратися навіть будь-який новачок у сфері сантехніки.

Ось покрокова інструкція встановлення інсталяції для підвісного унітазу:
1. Міцно закріплюємо до стіни або підлоги. Уся необхідна гарнітура (анкери, пластини) зазвичай входять у комплект конструкції.
2. Систему прикриваємо облицюванням. Залишається тільки місце для зливного бачка і кріплень.
3. Фіксуємо унітаз на рамі інсталяції кріпильними шпильками.

Типи інсталяцій для навісних унітазів

За способом кріплення інсталяції для підвісних унітазів бувають двох типів: блокові та рамні. Блокова інсталяція кріпиться на стіну без фіксації до підлоги, рамна – кріпиться до підлоги.

За способом розташування інсталяції бувають такі:
1. Універсальні;
2. Лінійні;
3. Занижені;
4. Двосторонні;
5. Кутові.

Де придбати інсталяцію для унітаза?

Обираючи інсталяцію, слід враховувати особливості інженерного проекту санвузла. У каталозі магазину “Трубер” представлено  широкий вибір як підвісних чаш від відомих виробників, так і інсталяцій до них. Зручна система навігації сайту дозволяє шукати моделі за брендом, вартістю чи популярністю.

Фахівці магазину також гарантують повну консультацію під час покупки. Доставка замовлення здійснюється в будь-яку точку країни, причому, в залежності від побажання клієнта, вона може бути адресною або на вказане поштове відділення.

Коментувати

Попередня стаття

Сучасний телевізор недорого: де купити і як обрати?

Наступна стаття

Смарт приставка для ТВ: на що звернути увагу при виборі?