Трифазний багатотарифний лічильник

лічильник

Сучасна електрична мережа немислима без функціонального пристрою обліку.

Сучасні лічильники електроенергії трифазні багатотарифні – це ефективні пристрої, що забезпечують повний контроль електроенергії. Багато моделей придатні для роботи в автономних умовах. Крім того, електролічильники даного типу активно використовуються у складі складних систем вимірювання.

Області застосування електролічильників трифазних багатотарифних

Лічильник трифазний багатотарифний – прилад для обліку споживання електроенергії у трифазних мережах змінного струму з напругою 380В. Найбільшого поширення такі лічильники набули у заміських будівлях (дачі, котеджі, приватні будинки) та у комерційної нерухомості (промислові підприємства, кафе, ресторани, магазини тощо).

Відмінними рисами електронних лічильників представлених у каталозі компанії ЕНЕРДЖИ ЛАЙН є надійність і універсальність. Тритарифний лічильник від цієї компанії здійснює вимірювання витрати електрики, збереження даних споживання, виведення отриманої інформації на дисплей. Києвлянам купити ел лічильник такого типу слід насамперед – він враховує різницю нічних та денних тарифів. Це дозволяє знизити витрати на світ, враховуючи, що ціна на пристрій вітчизняного виробництва знаходиться на стабільно низькому рівні. Невелика вартість обумовлена ​​і додатковими функціями – сумарний облік тарифів, облік за окремими тарифами, виведення поточних показників струму.

Ці прилади обліку поширені у сучасному будівництві. 3-тарифний лічильник, встановлений у квартирі, забезпечує економію до 30% коштів на оплату електрики. Вони надійні та прості в експлуатації, низька ціна сприяє їх популярності.

Лічильник трифазний багатотарифний: купити онлайн

Ринок трифазних приладів обліку дозволяє побутовому чи комерційному споживачеві вибрати, відповідно до своїх фінансових можливостей та технічних потреб, найбільш оптимальний прилад обліку. Він може бути використаний для комерційного обліку за умови наявності моделі в державному реєстрі та відповідності вимогам енергокомпанії з якою укладено договір на постачання електроенергії.

У компанії “ЕНЕРДЖИ ЛАЙН” можна купити пристрої за вартістю, призначеною виробником. Ми пропонуємо гнучку систему цін та зручну доставку по Україні. Ціни товарів вказані у каталозі.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі водій фури в’їхав у відбійник і ледь не перекинувся на “горбатому мості” (ФОТО)

Наступна стаття

Укус собаки: ответственность владельца собаки.