Якісна резина б/в: як обрати та де купити

Власний автомобіль потребує постійного догляду, аби уникнути різних поломок та мати лише комфортну їзду. Однією з таких маніпуляцій є заміна резини – зокрема, й сезонна.

Якісний комплект коліс при нормальних умовах експлуатації може відслужити кілька років. І не обов’язково, аби це була нова резина. Саме тому сьогодні ми розкажемо, якою є якісна резина б/в та де її придбати.

Як обрати резину б/в

Не завжди нова резина буде краще тієї, що вже була у використанні. До прикладу, якщо це відомий виробник, як от Michelin, то його шини при нормальних умовах експлуатації можна використовуватися 6-8 років. А це означає, що при продажі впродовж цього часу якість резини буде кращою, аніж в дешевої китайської «новинки».

Проте, обираючи резину, чи то зимову, чи літню, слід зважати на ряд факторів. А саме:

  1. Наявність протектора. Важливо, аби він не лише був, але й щоб мав хоча б мінімально дозволену для експлуатації висоту малюнка. Для різних шин цей показник може коливатися – від 0,5 см до 1 см.
  2. Відсутність дефектів. Йдеться про відсутність глибоких порізів (як і самої камери, так і подушки), латок, проклейок тощо. Усі ці дефекти можуть призвести до здуття колеса чи його вибуху під час тертя з асфальтом.
  3. Відсутність гуль. Йдеться про так звані набряки – повітряні подушки, які виникають при неправильному тарируванні колеса, що призводить до підвищеного тертя.

Загалом, це найважливіші нюанси, які дозволяють підібрати максимально найкраще по стану резини колесо.

Де купити

Сьогодні немає проблеми в тому, аби придбати резину для авто. Проте, все ж найкраще обирати спеціалізованих дилерів, які гарантують якість товарів. Одним з таких є інтернет-магазин Євроколесо, який пропонує купити брендові шини б/в.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент товарів – не лише резина для авто.
  2. Приємні ціни.
  3. Лише якісні шини, які прослужать кілька сезонів.
  4. Зручний пошук на сайті.
  5. Наявний онлайн-калькулятор для швидкого підрахунку вартості.
  6. Швидка доставка – до трьох діб.
  7. Зручні способи оплати.

Єдиний недолік магазину – ви не зможете повернути чи обміняти товар. Проте, вибираючи накладений платіж, зможете відмовитися від посилки у відділенні пошти.

Як бачимо, обираючи резину б/в, слід звертати увагу на кілька факторів, від яких залежить якість та довговічність товару. Щодо покупки, вам на допомогу прийде магазин Євроколесо. Великий асортимент товарів, приємні ціни та швидка доставка – хто запропонує краще?

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал розповів, коли розпочнеться опалювальний сезон восени 2022 року

Наступна стаття

На Монастирищині п’яний водій “Жигулів” в’їхав в огорожу житлового будинку