Вібраційний насос: як обрати та де купити

насос вібраційний

Сьогодні є безліч приладів, здатних суттєво покращити, а головне – полегшити життя людини. Особливо це стосується видобувної сфери (як у глобальних масштабах, так і в локальних).

Підтвердженням цьому є елементарне добування води зі свердловин. Власне, для цього задіюють насос вібраційний.

Такі типи насосів можна використовувати як у промисловості, так і в особистих цілях. Головне, правильно підібрати його для конкретного варіанту. Власне, про це ми й розповімо.

Як обрати вібраційний насос

Вібраційний насос сьогодні ділиться на чимало варіацій – від складних приладів, здатних підіймати речовини з великих глибин, до компактних приладів, які подають воду для, наприклад, крану чи зливного бачка. Саме тому, обираючи такий прилад слід детально ознайомитися з характеристиками та розібратися, для чого саме він вам потрібен.

Загалом, експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Продуктивність. Мінімальний показник коливається в межах 360 літрів на годину, тоді як максимальний – 1500 л/год. Проте це – для особистий цілей, а не промислових.
  2. Висота підйому води (чи іншої рідини). Такі насоси можна використовувати для глибин від 40 до 80 метрів. Проте слід робити погрішність 20% на втрату тиску.
  3. Розташування водозабору – зверху чи знизу. Від цього залежить, де саме слід розташовувати насос – на відстані не менш, ніж 30 см від дна, або ж понад 90-100 см.
  4. Матеріал корпусу. Найкращим варіантом вважається алюміній, проте найпоширенішим – пластик. Останній – не такий міцний, але непідвладний корозії, та й коштує він в рази дешевше.

Важливо: наразі йдеться лише про побутові насоси, які не витримають промислових масштабів. Вони підійдуть лише для приватних будинків.

Де купити

Знайти вібраційний насос можна майже в будь-якому профільному магазині. Тут на допомогу вам прийде інтернет-маркет Водокран.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент різноманітних товарів.
  2. Приємні ціни, суттєво нижчі, ніж у конкурентів.
  3. Швидка доставка – до п’яти діб.
  4. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  5. Велика програма лояльності для постійних клієнтів.
  6. Технічне обслуговування для клієнтів.
  7. Безкоштовна експертна допомога.
  8. Гарантія від виробника на кожен товар.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, аби обрати та купити вібраційний насос. У цьому вам однозначно допоможе інтернет-магазин Водокран. Великий асортимент товарів, приємні ціни, бонуси, швидка доставка – далеко не єдине, що вам тут запропонують!

Коментувати

Попередня стаття

VBet: найкраще казино для гри та перемог

Наступна стаття

Економне опалення приватного будинку: як вибрати та де замовити