Генератор: як обрати та де купити

генератор до будинку

У світлі сучасний реалій генератори стали чи не найнеобхіднішою річчю. Їх використовують як у промисловості, так і для приватних потреб при довготривалому відімкненні від електроенергії.

Один такий прилад ладен підтримувати весь дім і не тільки. Проте, аби все справно працювало, слід знати, як обрати та де купити генератор. Про це ми сьогодні і поговоримо.

Як обрати генератор

Генераторів є кілька видів, кожен з який має свої параметри, характеристики. Саме від останніх, а також від власних потреб слід відштовхуватися при виборі такого джерела живлення.

Загалом, експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Тип генератора. Всього вони діляться на такі види:
    1. дизельний. Працює від ДП. Вирізняється зносостійкістю та підвищеною пожежною безпекою.
    2. бензиновий. Простий в експлуатації.
    3. газовий. Працює на скропленому газі, вважається одним з найекономічніший та екологічно чистих.
    4. зварювальний. Використовується для подачі електроенергії різноманітним приладам, зокрема – зварювальним.
    5. інверторний. Повноцінна установка, що може видавати струм будь-яких параметрів, залежно від напряму підключеного приладу.
  2. Потужність. Вимірюється у кіловатах (кВт). Показник на генераторі означає, скільки саме кіловат на годину зможе «видавати» те чи інше джерело живлення.
  3. Об’єм спожитого палива. Чим потужніший генератор, тим більше палива він потребує. Мінімальний показник сягає позначки в 800 мл/год.

Важливо: для кожного генератора, крім інверторного, потрібен перетворювач енергії. Тобто, інвертор. А для котлів – ще й з відповідною синусоїдою! Якщо супровідні прилади підібрані неправильно, ви не зможете «запустити» необхідну домашню техніку. Ба більше, через перепад напруги можливе «згоряння» приладів.

Де купити генератор

Сьогодні вельми складно знайти якісний генератор. Причиною цьому є величезний попит. Проте тут на допомогу приходить інтернет-магазин Альцест зі сторінкою https://e-altsest.com/ua/klimaticheskaya-tehnika/konvektory/.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Приємні ціни.
  3. Гарантія на кожен товар.
  4. Швидка доставка.
  5. Допомога при запуску та техобслуговуванні.
  6. Знижки для постійних клієнтів.

Як бачимо, сьогодні генератори – річ першої необхідності. Проте. аби вони працювали якісно, довго, а головне – безпечно, слід їх правильно обрати. Не менш важливо купляти такі джерела живлення у перевірених дилерів, до яких належить магазин Альцест. Великий асортимент товарів, приємні ціни, швидка доставка й не тільки – от що вас тут чекає!

Коментувати

Попередня стаття

У Теребовлі водій ВАЗу за п’яну їзду отримав 34000 грн штрафу

Наступна стаття

Школяр із Бучача вирішив розіграти поліцейських і повідомив про вбивство