Розвиваючий дитячий центр “Кузя” в Одесі

Ви турботливі батьки і переймаєтесь всебічним розвитком свого чада? Саме час подумати в який центр раннього розвитку дитини влаштувати малюка.

До вибору дитячого розвиваючого центру важливо підійти з повною відповідальністю, адже від цього залежить майбутнє вашої янголятка.

Одним із найважливіших питань являється соціалізація і адаптація дитини. Маля пристосувалося до життя вдома,  звичного режиму дня , занять, прогулянок. Але чим раніше дитина почне спілкуватися та комунікувати з однолітками, вихователями та педагогами, тим скоріше пройде соціальна адаптація.

Приймаючи остаточне рішення при виборі центру дитячого розвитку необхідно врахувати всі моменти, такі як:

  • місцезнаходження центру;
  • вихователі та педагоги;
  • методики  навчання;
  • приміщення для занять;
  • безпечні укриття, куди можна евакуювати дітей в разі необхідності.

Дитячий розвиваючий центр Одеса

Дитячий розвиваючий центр в Одесі ваш правильний вибір.

Ми пропонуємо наступні послуги:

  •  група повного робочого дня;
  • група неповного робочого дня;
  • група «Мати та дитина»;
  • підготовка до школи.

Ви можете не хвилюватися за вашого малюка, бо весь час перебування в дитячому центрі розвитку Одеси, він знаходиться під пильним наглядом турботливого компетентного персоналу, який не тільки допоможе з перших днів соціалізуватися, але й надасть необхідну допомогу і підтримку як старший, доброзичливий товариш. Окремо можна відзначити педагогічний персонал. Викладачі нашого закладу мають відповідну професійну кваліфікацію, і до кожної дитини застосовують індивідуальний підхід, тому що кожна дитина унікальна і розвивається з різною швидкістю.

Приватний заклад дошкільної освіти Одеса

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина гармонійно розвивалася, отримуючи всебічні знання для відповідної вікової групи – тоді обирайте приватний дитячий садочок.

В приватному закладі дошкільної освіти Одеси ваша дитина почуватиметься спокійно і впевнено. Заняття в нашому центрі продумані таким чином, щоб дитина не втомлювалась. Інтелектуальна діяльність змінюється фізичними розвагами та іграми, а педагоги докладають всі зусилля, щоб діти як найшвидше адаптувалися, набралися навичок спілкування в групі, в цікавій формі проводять заняття за новими методиками і технологіями. Ви будете приємно здивовані, бо ваша дитина вранці з радістю поспішатиме в розвиваючий центр, де з користю проведе час навчаючись та розважаючись в дружньому дитячому коллективі.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Теребовлі п’яний водій “Фіату” збив пішохода

Наступна стаття

Співак-романтик Golubenko запрошує на свій перший сольний концерт у Тернополі