Як збільшити складське приміщення на 50%?

Розумна логістика – це максимум користі з усіх наявних ресурсів.

Правильно дібрані стелажі дають змогу максимально зручно організувати систему зберігання і подальшу роботу з продукцією – пакування, продаж тощо.

Палетні стелажі – просте рішення складних логістичних завдань!

Якісні палетні стелажі – це доволі проста та зручна конструкція для зберігання продукції або товару на спеціальних піддонах.

Фронтальні палетні стелажі складаються з міцних рам і траверс, які здатні витримувати повне завантаження продукцією будь-якого типу і будь-якої форми. Свою назву вони отримали завдяки системі завантаження і відвантаження з лицьового боку. Це універсальний спосіб оптимізувати роботу з продукцією і використати корисну робочу площу на максимум.

Фронтальні стелажі: переваги й особливості

  • Завдяки зручній системі розташування фронтальних стелажів, працівники можуть легко діставати будь-який товар з будь-якого ярусу.
  • Спрощений доступ до секцій зберігання дає змогу використовувати фронтальні стелажі не лише на складських, а й на торгових приміщеннях. Товар можна відносно швидко дістати і не змушувати покупця довго чекати.
  • Такі системи дуже зручні для розміщення як відносно невеликих товарів (хоч і не сильно дрібних), так і важких та крупногабаритних.
  • Встановлення фронтальних палетних стелажів відбувається доволі швидко й легко. Також їх можна у разі потреби “нарощувати”, додаючи до конструкції додаткові елементи.

Як збільшити корисну площу складу?

  • Фронтальні стелажі дають змогу скоротити відстань між рядами, що, у свою чергу, дає змогу спланувати і розмістити більше рядів.
  • Така система потребує вузькопрохідної техніки, втім це компенсує себе можливістю розмістити більше продукції та зручністю в подальшій роботі з нею.
  • Мезонінні яруси дадуть змогу збільшити кількість поверхів і, відповідно, площі під зберігання.
  • Така система дає змогу ефективно використовувати висоту і, в такий спосіб, на відносно невеликій площі розмістити велику кількість товару або продукції.

Фронтальні палетні стелажі – це зручне, ергономічне та вигідне рішення для вашого підприємства, яке дає змогу розширити робочу площу та місткість складського комплексу. Sklad Service – це якісні палетні стелажі різних конструкцій для зберігання вантажу в оптимальних умовах, а також індивідуальні рішення, новітні технології та комфорт.

Коментувати

Попередня стаття

У Ланівцях згоріли три велосипеди і автомобіль “Жигулі” (ФОТО)

Наступна стаття

На Бережанщині п’яний водій давав поліції 200 доларів хабаря