На Бережанщині п’яний водій давав поліції 200 доларів хабаря

поліція постанова

Транспортний засіб зупинили працівники групи реагування патрульної поліції. Причина зупинки – порушення правил дорожнього руху.

Під час спілкування з водієм бережанські правоохоронці помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти на місці тест за допомогою приладу «Драгер». Останній показав, що в крові чоловіка рівень алкоголю перевищує дозволені межі, а саме 1,42 проміле.

При складенні протоколу про вчинення адміністративного правопорушення водій пропонував правоохоронцям неправомірну вигоду – 200 доларів США, інформують у прес-службі поліції Тернопільщини.

Поліцейські повідомили про цей факт на лінію «102». Факт пропозиції неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Також поліцейські склали на порушника протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

За нетверезе керування транспортним засобом водієві загрожує штраф у розмірі 17000 грн. І такий же розмір штрафу йому загрожує за пропозицію хабаря.

Читайте також:
В аварії поблизу Скалата травмувався 13-річний велосипедист (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Як збільшити складське приміщення на 50%?

Наступна стаття

У Тернополi триває чемпіонат України з шахів серед юнаків і дівчат