Коли слід звертатися до педіатра та як знайти «свого» лікаря

Сьогодні є чимало державних та приватних лікарських установ, які пропонують численні послуги як для дорослих, так і для дітей.

Власне, на найменших пацієнтах зроблено особливий акцент, оскільки вони є доволі вразливими та вередливими. Саме тому так важливо знайти «свого» лікаря, який стане для дитини першочергово другом.

Тут вам на допомогу прийде клініка «Надія», на головній сторінці якої – https://medicalcenterup.com.ua/pediatriya/konsultatsiya-ohlyad-pediatra/ – розписано все детально. Про це також поговоримо і ми.

Як та коли слід звертатися до лікаря

Ще досі більшість людей звертаються до лікарів, коли вже щось болить. Хоча навіть тоді спершу в хід йде самолікування. З дітьми такий метод категорично заборонений. По-перше, геть маленькі діти не можуть конкретно сказати (чи просто сказати), що та як саме їх болить. По-друге, інколи діти не хочуть зізнаватися батькам у чомусь, оскільки бояться бути покараними. По-третє, є діти, які панічно бояться лікування, зокрема, прийому таблеток, уколів, госпіталізації.

Важливо: при розмові з маленьким пацієнтом лікар першочергово повинен знайти індивідуальний підхід, не налякавши дитину.

Звертатися до педіатра батькам слід як планово (особливо в перший рік життя дитини) кожні кілька місяців, так і при появі певних симптомів. До останнього належать: нежить, головний біль, біль у горлі, різні висипання та почервоніння на шкірі, кашель тощо.

До кого звернутися за допомогою

Кожна дитина повинна мати свого лікуючого педіатра, до якого стається на облік ще в перші дні після народження. Проте ніхто не забороняє додатково звертатися за допомогою до приватних лікарів, особливо, коли потрібно вже й негайно.

Саме тут на допомогу приходить приватна клініка «Надія». Серед її переваг слід виділити:

  1. Штат висококваліфікованих спеціалістів з профільними медичними освітами.
  2. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  3. Великий спектр надання послуг – огляд, діагностика, забір аналізів, проведення вакцинацій тощо.
  4. Використання лише новітніх технологій та методик лікування.
  5. Приємні ціни на всі вказані послуги.
  6. Програма лояльності, яка діє для постійних пацієнтів.

Як бачимо, сьогодні немає нічого складного в тому, аби знайти педіатра для дитини. В цьому суттєво допоможе клініка «Надія». Тут на вас чекають висококваліфіковані спеціалісти, індивідуальний підхід до кожного, приємні ціни, великий спектр послуг і не тільки.

Коментувати

Попередня стаття

У Шибалині внаслідок ДТП загинув 32-річний водій легкового авто

Наступна стаття

У Тернополі затримали шахрая, який працював за схемою “ваш родич потрапив у ДТП”