Паперові пакети: як вони впливають на імідж компанії

Для того, щоб ваш подарунок виділявся на тлі інших і виглядав привабливо, його потрібно красиво та барвисто упаковати. У цьому вам допоможе подарунковий паперовий пакет.

Паперові пакети в Києві можуть бути різних розмірів, кольорів і забарвлень, з мотузковими або паперовими ручками, з корпоративною символікою. Ці вироби, як інші поліграфічні продукти, виконують як практичну функцію, і естетичну (рекламну). Якщо ви хочете надати вашому подарунку або сувеніру більшої індивідуальності, тоді найкраще замовте виготовлення паперових пакетів у компанії «Сіріо» – https://sirio.com.ua/

Де можуть використовуватись паперові пакети

Пакувальна продукція сьогодні має не менш важливе значення для самореклами, ніж її вміст. Від того, як вона оформлена, буде залежати впізнаваність бренду вашої компанії. Якостей виготовлення паперових пакетів впливає на імідж та статус фірми. Де вони можуть застосовуватись? Компанія «Сіріо» здійснює друк паперових пакетів для бутіків елітної парфумерії та косметики, різноманітних компаній, організаторів виставок. Чим яскравіше та оригінальніше виконаний пакет, тим довше у нього «життя», адже їм захочуть скористатися ті, кому ви його вручили разом із подарунком – https://sirio.com.ua/advert/

Етапи виробництва

Перш ніж готова пакувальна продукція вийде у світ, вона проходить довгий шлях виробництва. У компанії “Сіріо” є все необхідне обладнання. Виготовлення паперових пакетів провадиться трафаретним або офсетним способом друку. Для ламінування продукту використовується спеціальний рулонний ламінатор, а також спеціальне обладнання для виготовлення вирубних ручок різної форми. Залежно від того, які технології будуть задіяні під час виготовлення продукції, формується остаточна ціна на замовлення. Ви можете замовити пакети бюджетного сегменту чи преміум-класу.

Багато клієнтів бажають замовити паперові пакети з тисненням. Ця послуга теж доступна нашій компанії. Один із головних етапів виробництва пакувальної продукції – це її збирання. Тут необхідно, щоб шви були виконані ідеально, згини були рівними, ламінація без дефектів, а склейка надійною. Як основні матеріали служить звичайний або дизайнерський картон, крейдований папір. Картонна вставка застосовується для посилення дна та підворотів ручок. При узгодженні із замовником на пакет під ручки можна встановити люверси.

Коментувати

Попередня стаття

Двоє загиблих і 6 травмованих: у Тернополі судитимуть водія, який скоїв ДТП в Угорщині

Наступна стаття

У Заліщицькій громаді горів житловий будинок