Лікування залежностей у Києві: куди слід звертатися за допомогою

Попри показну моду на здоровий спосіб життя, у нашій країні залишаються поширеними такі явища як алкоголізм та наркоманія. Останнім часом до цих залежностей додалася іще ігроманія.

Зазвичай людям, які стикнулися з цими недугами, самотужки важко подолати свою залежність. Відтак, вони потребують кваліфікованої допомоги медичних працівників.

Станом на сьогодні в країні є багато приватних наркологічних клінік. Втім, варто звернути увагу на наркологічний центр Rehab у Києві, який відзначається якісним наданням послуг у лікуванні різного роду залежностей.

Заклад Rehab укомплектований кваліфікованими фахівцями. Тут працюють наркологи, психологи, психотерапевти, кардіологи, ендокринологи. Також залучаються лікарі інших спеціальностей для діагностики деяких пацієнтів та лікування супутніх захворювань.

Головне завдання наркологічної клініки Rehab у Києві – це надання кваліфікованої допомоги людям, які страждають від алкоголізму, наркотичної та ігрової залежності, а також їх повернення до нормального соціального життя.

Запис на прийом до лікаря нарколога або виклик лікаря нарколога на дім здійснюється по телефону. Адміністратор закладу https://rehab.net.ua/uk/likuvannya-narkomaniyi/narkologichna-klinika/ зареєструє звернення і запише на консультацію або надішле бригаду наркологів за адресою пацієнта.

Хто і коли звертається до наркологічної клініки

Для лікування залежностей звертаються люди, які страждають від алкоголізму, наркоманії, ігроманії або їхні близькі родичі. Досить часто складається так, що хворі цими недугами не визнають власних проблем та завжди знаходять сотні пояснень для своїх зловживань. Тому в більшості випадків за допомогою до нарколога звертаються саме близькі хворого.

Ось основні причини звернення до центру лікування залежних:

  1. Розвиток наркотичної залежності внаслідок вживання різних психоактивних речовин;
  2. Регулярне зловживання спиртними напоями та розвиток алкоголізму;
  3. Стаціонарне лікування наркоманії та алкоголізму в наркологічній клініці;
  4. Отруєння алкоголем та передозування наркотичними речовинами;
  5. Пацієнт має бажання кинути пити, вживати наркотики або грати в азартні ігри, але самостійно впоратися з цими проблемами не може;
  6. Для зняття ломки, абстинентного синдрому;
  7. З метою полегшення похмільного синдрому – щоб прокопатися від алкоголю.

Гарантія повної анонімності

У нашому суспільстві досить упереджено ставляться до колишніх алкоголіків та наркоманів. Інформація про те, що в минулому людина мала залежність, часто призводить до небажаних репутаційних наслідків. Це заважає побудові успішної кар’єри чи налагодженні особистого життя.

Наркологічна клініка Rehab у Києві надає усі свої послуги, від консультації до стаціонарного лікування, на повністю анонімній основі. Доступ до пацієнтів мають лише ті особи, які безпосередньо пов’язані з лікуванням хворого. Тому кожному клієнту гарантується анонімність як на період лікування, так і надалі. Повна анонімність стосується також і щодо всіх виїздів до пацієнта.

Приватний наркологічний центр Rehab

У центрі надання психологічної допомоги та лікування залежностей Rehab пацієнти можуть отримати весь комплекс профільних послуг – від виклику нарколога на дім та підшивки від алкоголізму, до лікування важких залежностей та комплексної реабілітації.

У центрі створено всі умови для якісного лікування та реабілітації будь-якої складності. Палати мають сучасне обладнання та меблі для комфортного проживання. Тут хворий отримує всі можливості, щоб сконцентруватися на досягненні головної мети – повному усуненні проблеми та поверненні до нормального життя у здоровому соціальному середовищі.

Коментувати

Попередня стаття

За п’янку і за хабар: у Підгайцях водій “Gelly” отримав два штрафи по 17000 гривень

Наступна стаття

У Вишнівці після сильного дощу підтопило 11 житлових будинків