“Фенікс-Маркет”: надійний постачальник обладнання для СТО та шиномонтажу

“Фенікс-Маркет” на ринку автосервісу працює ось уже впродовж майже тридцяти років. За цей тривалий період компанія зарекомендувала себе як надійний і відповідальний постачальник обладнання для СТО та шиномонтажу.

“Фенікс-Маркет” було засновано у середині 90-их років, коли вітчизняний ринок автосервісу проходив лише період становлення.

Станом на сьогодні компанія має укладені контракти з німецькими, італійськими, швецькими, турецькими, польськими, китайськими та бразильськими виробниками автомобільного сервісного обладнання. А це в свою чергу дає можливість представити покупцям широкий асортимент товару для автосервісу.

“Фенікс-маркет” пропонує своїм клієнтам:
матеріали для ремонту шин;
– обладнання для шиномонтажу;
– обладнання для СТО, в тому числі і автопідйомники для СТО;
– обладнання та матеріали для зварювання;
– компресори;
– інструменти;
– запчастини до автосервісного обладння;
– обладнання для рихтувально-малярних дільниць.

У кожній області країни працює офіційний представник компанії. Тож замовити товари можна, звернувшись до дилера або шляхом звернення безпосередньо у центральний офіс, який розташований у Києві.

Доставка і оплата

Доставка є важливою складовою в процесі роботи з клієнтом. “Фенікс-Маркет” пропонує свої клієнтом такі варіанти доставки товару:

  1. Самовивіз;
    2. Кур’єрська доставка транспортом компанії;
    3. Доставка транспортними компаніями.

Важливі нюанси. Шиноремонтні матеріали та інструменти на суму понад 1000 грн доставляють безкоштовно по Києву та Дніпру у термін до двох робочих днів.

Для великогабаритного обладнання – безкоштовна доставка день в день, за умови, що товар замовлено до 13:00.

Оплата за товар здійснюється готівкою при отриманні або на розрахунковий рахунок.

Для тих хто робить перші кроки, а також для діючих шиномонтажних та автосервісів компанія нaдaє унікaльні кpeдитні умoви нa пpидбaння oблaднaння, інcтpумeнту та шиноремонтних матеріалів. Термін кредитування – до 18 місяців.

Сервіс

Компанія “Фенікс-Маркет” також здійснює гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування обладнання. У сервісному відділі працюють кваліфіковані автомеханіки, електронщики та фахівці по діагностиці. Усі вони мають багаторічний досвід роботи. У кожній області України працює кваліфікований представник компанії, який забезпечує клієнтів продукцією та виконує сервісне обслуговування. Також у випадку необхідності для ремонту обладнання фахівці “Фенікс-Маркету” здійснюють виїзди по всій Україні!

Коментувати

Попередня стаття

Алгоритм гри Авіатор

Наступна стаття

У селі біля Бучача горіла господарська будівля