Магазин бджільництва з товарами та аксесуарами для бджолярів

пасіка вулики

Магазин бджільництва “Улей Ін” – це унікальне місце для всіх пасічників (і не тільки!). На сайті https://www.uley.in/ua/ можна знайти професійне бджільницьке обладнання для власників великих пасік.
Оптовий продавець пропонує вулики, бджільницький одяг та аксесуари для бджільництва, які також ідеально підходять для початківців. Окрім аксесуарів для бджоляра, які є в інтернет-магазині “Улей Ін”, тут пропонують також продукти бджільництва – мед, бджолиний хліб, прополіс та поживну косметику на основі продуктів бджільництва.

Магазин бджільництва – чому варто обрати “Улей Ін”?

Інтернет-магазин бджільництва https://www.uley.in/ua/ є одним з найбільших магазинів товарів для бджільництва. Щодня тут виконують сотні замовлень для малих і великих бджолярів. Стаціонарні бджільницькі магазини часто важкодоступні – вирішивши купувати в інтернет-магазині бджільництва, ви можете бути впевнені, що замовлення буде виконано вчасно і ви зможете повністю присвятити себе пасічній роботі.

Аксесуари та продукти бджільництва

Утримання пасіки – дуже вимоглива справа. З самого початку бджоляр повинен інвестувати в правильні аксесуари для бджільництва. Щоб виправдати очікування, “Улей Ін” пропонує малогабаритний бджільницький інвентар, вуликові рамки різних типів, аксесуари для вирощування бджолиних маток і вулики. В інтернет-магазині є також сезонна пропозиція – торт для бджіл, годівниці та бджолине гніздо. Є великий вибір одягу для бджільництва (зокрема, шапки, комбінезони та сітки для бджільництва).

Також в асортименті закладу пристрої та аксесуари, які полегшують процес збору меду – наприклад, медогонки радіальні та касетні, воскотопки, столи для розпечатування стільникових рамок тощо. Пропозиція бджільницького опту також включає широкий вибір продуктів бджільництва – мед від надійних постачальників, бджолиний пилок, прополіс, маточне молочко та натуральну медову косметику.

Пропозиція магазину  “Улей Ін” адресована всім бажаючим вести пасіку. Інтернет-магазин бджільництва – чудове місце для перших бджільницьких покупок для людини, яка тільки планує облаштувати пасіку.

Магазин https://www.uley.in/ua/ відповідає очікуванням клієнтів, які постійно змінюються. Також у нас є пропозиція для всіх поціновувачів здорового способу життя та лікування натуральними продуктами бджільництва: в пропозиції є квітковий пилок, багато видів меду та маточне молочко – одна з найбільш цілющих речовин, які може дати нам природа.

Привабливі акції та знижки

Магазин бджільництва вирізняється унікальними акційними пропозиціями. Варто регулярно відвідувати інтернет-магазин бджільництва https://www.uley.in/ua/ – тут щоразу можна знайти привабливі знижки на різноманітні товари. Акційна пропозиція поширюється як на дрібне бджільницьке приладдя, так і на продукти харчування, але також часто можна зустріти знижки на вулики та пристрої, які допомагають у веденні сучасної пасіки – наприклад, медогонки та воскотопки. Це велика економія для пасічника, який завдяки заощадженим коштам може інвестувати у ще більший розвиток пасіки. Найпопулярніші продукти бджільництва

“Улей Ін”   – це сучасний інтернет-магазин, де можна знайти все необхідне для ведення пасіки. На початку сезону найбільшою популярністю користуються такі продукти, як бджолині рамки або макуха для підгодівлі бджіл.

Незмінно протягом багатьох років клієнти тягнуться до перевіреного бджолярського одягу – шапки, бджолярські костюми та рукавички є основою для роботи з більш агресивними сім’ями. Надзвичайно популярними є також необхідні на кожній пасіці пристосування для роботи з бджолами – стамески, щітки, сіточки. Сучасне бджільництво вимагає інвестицій в обладнання, яке підтримує роботу бджоляра, таке як медогонки, стіл для розкривання кришки, повітродувки пилку або сепаратори меду.

Доставка та способи оплати

Доставка замовлених товарів здійснюється поштово-кур’єрськими службами “Нова пошта”, “Міст Експрес”, “Делівері”, “Укрпошта”. Або ж безпосередньо товар можна забрати зі складу магазину.

Раніше склад знаходився у місті Дергачі Харківської області. Зараз склад змінив місце розташування і знаходиться він за адресою: Тернопільська область, місто Кременець, вул. Березіна, 2.

Отримати відповіді на питання, які вас цікавлять можна за телефонами: 098-556-900 або 063-385-4000.
Оплата здійснюється двома способами: при отриманні замовлення накладеним платежем або по передоплаті на розрахунковий рахунок.

Коментувати

Попередня стаття

На Теребовлянщині трапилася смертельна аварія: водій мотоцикла в’їхав у дерево

Наступна стаття

На Шумщині згорів житловий будинок. Двоє людей травмовано