Дизельні генератори з функцією Dual Power: як вони працюють та для яких цілей підходять

Ринок обладнання для генерації електрики вдосконалюється.

З’явилися моделі з інверторними двигунами, які працюють ефективніше, а також модифікації зі звукоізоляційними кожухами, завдяки чому можна користуватися пристроєм у житлових місцях з комфортом. У цій статті ми розповімо про моделі, що підтримують Dual Power, і детально розберемося, для кого буде корисним купити генератор дизельний з такою функцією.

Що таке технологія Dual Power

Генератори з Dual Power масово почали поширюватися у 2017 році. Їхнє основне призначення — виробляти два типи електроенергії: однофазну 230V і трифазну 400V. Частота струму становить стандартні 50 Гц. Така енергія абсолютно безпечна для підключення будь-яких електроприладів виробничого побутового призначення.

Сучасні генератори Dual Power випускаються потужністю від 5 до 150 кВт. Двигуни запускаються як вручну, так і автоматично. Рівень шуму становить від 65 до 72 Дб. Деякі моделі оснащуються шумозахисними кожухами для додаткового зниження шуму.

Принцип роботи Dual Power полягає в наявності додаткової обмотки статора, що дає змогу виробляти однофазний струм. При цьому зберігається можливість генерації трифазного струму через основну обмотку. Система управління забезпечує стабільну напругу і частоту в обох режимах.

Завдяки цьому до генератора можна під’єднати комп’ютер,  верстат,  освітлювальні прилади та іншу побутову техніку. Немає потреби купувати окремі агрегати для живлення різних пристроїв. Економія виходить досить відчутною.

В інтернет-магазині Motoblok.biz можна купити дизельні генератори та інше обладнання за вигідною ціною. Завдяки продуманій системі фільтрів відібрати моделі за характеристиками не складе труднощів.

Області застосування

Генератори Dual Power добре підходять для аварійного та резервного електропостачання різних об’єктів:

  • лікарень;
  • шкіл;
  • промислових підприємств;
  • аеропортів;
  • торгових центрів.

Вони забезпечують безперебійну роботу всього обладнання при відключенні центральної електрики.

Завдяки гнучкості підключення, такі моделі можуть використовувати для резервування виробничих потужностей і систем життєзабезпечення будівель — освітлення, вентиляції, кондиціонування, пожежогасіння.

Також їх можна використовувати для основного енергопостачання у віддалених районах, де немає доступу до централізованих електромереж — приватних будинків, фермерських господарств, невеликих селищ. Dual Power генератори забезпечать електрикою житлові будинки, офіси, магазини, школи.

Технологія Dual Power робить генератори по-справжньому універсальними. Їхня гнучкість і надійність дає змогу виробництвам, установам і бізнесу залишатися енергонезалежними. Підібрати оптимальний пристрій для генерації електрики можна в каталозі на сайті Мотоблок.біз. Інтернет-магазині доставляє замовлення по всій Україні.

Коментувати

Попередня стаття

600 днів війни: Мерія Тернополя щотижня передає на передову нову техніку та обладнання

Наступна стаття

У Тернополі з нагоди свого 35-річчя виступлять КОМУ ВНИЗ