Як перевірити свій велосипед на справність та підготувати його до сезону

Підготовка велосипеда до сезону активної їзди дуже важлива, адже від неї залежить ефективність роботи окремих деталей та всього ровера загалом.

До підготовки входить перевірка функціонування всіх елементів. В цій статті представлено інформацію саме про те, як здійснити повноцінну підготовку велотранспорту до сезону, а також ви дізнаєтесь дещо цікаве про корисні аксесуари до велосипеда, які допоможуть поліпшити якість і комфорт їзди незалежно від стилю катання та активності. 

Які велосипедні аксесуари купити оптом корисно під час підготовки ровера до відповідного сезону

Перед тим, як приділити увагу велосипедним аксесуарам, купити оптом які дуже вигідно не лише власникам велобізнесу, а також активним велосипедистам, варто розповісти про правильну підготовку роверів до відповідного сезону. Вона містить такі дії:

  • уважний огляд рами, вилки, керма, виносу, підсиділа на наявність пошкоджень;
  • перевірка стану деталей трансмісії та заміна у випадку сильного зносу;
  • перевірка гальмівної системи — роботи колодок, роторів;
  • тестування стану камер і покришок;
  • ретельне очищення від пилу й бруду всіх рухомих та нерухомих деталей;
  • змащення рухомих елементів. 

Після перевірки й підготовки можна поміркувати про комфорт. Його забезпечують такі велоаксесуари, купити які не просто корисно, а навіть важливо для надійності й безпеки під час їзди:

  • Велосипедні крила, які слід обирати з огляду на сумісність з ровером. Вони повинні відповідати стилю їзди, погодним умовам та призначенню — чудово захищати від бризок та бруду. 
  • Для активної їзди та легких велопрогулянок необхідно купити переднє і заднє світло до велосипеда. Воно забезпечує якісне освітлення дороги, а це — безпека велосипедистів незалежно від довколишніх умов. Попереду кріплять білі ліхтарі та фари, ззаду — червоні. Краще обирати моделі з миготінням — вони, до речі, економні. 
  • Катафоти та світловідбивачі для велосипеда важливо придбати з метою забезпечити видимість велосипедистів на дорозі в темну пору доби. Це прості, дрібні, але дуже важливі елементи безпеки. 
  • Велоекіпірування призначено гарантувати комфорт і безпеку. Шоломи, веловзуття (особливо для шосейних велосипедів та роверів з фіксованою передачею), велоодяг, рукавички — корисні речі, що дарують комфорт, надають впевненості на дорозі. 
  • Кошики та багажники. Варто купити аксесуари для велосипеда цього типу таким чином, щоб не помилитися під час вибору, адже вони повинні встановлюватися без перешкод. 

Всі перелічені аксесуари для велосипеда оптом та вроздріб краще замовляти у надійних постачальників, добре відомих на українському велоринку. Таким є спеціалізований магазин – Вествело, де можна вигідно купити велоаксесуари оптом, й це будуть велотовари високої якості, адже Вествело співпрацює з перевіреними виробниками. 

Високоякісні велоаксесуари купити оптом зручно в магазині Westvelo

Якщо ви є власником велобізнесу, вам необхідні якісні велоаксесуари, купити оптом які буде вигідно. Магазин Westvelo пропонує найкомфортніші умови:

  • великий асортимент велоаксесуарів, велосипедів, запчастин;
  • низькі ціни для оптових і звичайних замовників;
  • стабільні відносини з оптовими клієнтами;
  • оперативність у доставленні замовлень по Україні;
  • підтримку клієнтів і партнерів та корисні поради від досвідчених менеджерів. 

Ознайомитися з каталогом велоаксесуарів та велосипедів можна на сайті магазину westvelo.com.ua. 

В наш час важливо мати змогу зручно й швидко замовляти аксесуари, особливо це актуально, коли починається пора підготовки велосипедів до відповідного сезону. В цей момент і виникає необхідність у покупці корисних велоаксесуарів, адже вони забезпечують комфорт і безпеку велосипедистів під час їзди. 

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі викрили аферистів, які продавали позашляховики, завезені як гуманітарну допомогу для ЗСУ

Наступна стаття

Вперше із живим бендом: у Тернополі з великим сольним концертом виступить YAKTAK