Смартфон Samsung Galaxy S23: огляд моделі

Серія Samsung Galaxy S23, представлена ​​трьома моделями, дебютувала на початку лютого 2023 року і відразу ж надійшла в продаж на українському ринку.

Придбати смартфони цієї серії можна в Інтернет-магазині https://stylus.ua/smartfony/proizvoditel:samsung/. Хоча найпопулярнішим був топовий S23 Ultra, для багатьох користувачів найцікавішим буде базовий варіант – найменший, зручний Galaxy S23. Він має багато функцій від дорожчих моделей у лінійці цього року, тому це здається ідеальним поєднанням — особливо для тих, хто шукає маленького, але ефективного гаджета.

Стиль, якість виготовлення, комфорт використання

Galaxy S23 — це тонкий смартфон, який ідеально лежить у руці, та ретельно виготовлений із високоякісних матеріалів. Товста, масивна, лише злегка закруглена алюмінієва бічна рамка з’єднує два плоских листи скла – що покриває екран, і сатинованого, що утворює задню панель.

Однією з переваг Galaxy S23 є велика кількість пропонованих кольорових версій. Крім класичного чорного, також є вибір: кремовий, лавандовий, бордово-зелений і два додаткових лімітованих кольори – салатовий і сірий. Звичайно, виробник не забув про водостійкість. Корпус нового Galaxy S23 отримав сертифікат IP68.

Замість острівця камери, відомого з моделей Galaxy S21 і Galaxy S22, тепер є три металеві кільця, які досить сильно виступають над задньою частиною смартфона. За технічними характеристиками основна камера Galaxy S23 виглядає так само, як та, яка раніше використовувалася в моделі Galaxy S22.

Невеликий отвір в екрані приховує абсолютно нову фронтальну камеру з роздільною здатністю 12 Мп, звичайно ж, з обов’язковою для флагманських смартфонів Samsung системою автофокусу.

Ефективність Galaxy S23

Користуватися новим Galaxy S23 щодня – одне задоволення. Екран виглядає чудово, навіть зовні, продуктивність не розчаровує, невелика форма добре лягає в руку і дозволяє керувати майже всім дисплеєм однією рукою, а доступ до кнопок, розташованих з правого боку корпусу інтуїтивно зрозумілий. Ультразвуковий сканер відбитків пальців, розташований під екраном, також працює точно.

У верхній частині корпусу смартфона виробник розмістив лише додатковий, третій, мікрофон. Решта два розташовані внизу, по обидва боки від роз’єму USB 3.2 Type C. Крім того, є ящик для карток, у якому розміщено два модулі Nano SIM (Galaxy S23 також підтримує віртуальну eSIM-карту) і решітка головного динаміка. Другий перетворювач стереоаудіосистеми смартфона відтворює звук через гніздо динаміка навушників. Якість динаміків Galaxy S23 справді хороша, особливо враховуючи розміри телефону.

Плюси Galaxy S23:
1. якість виготовлення та ергономічність;
2. невеликий розмір і вага;
3. яскравий дисплей з яскравими кольорами;
4. плоский екран з маленькими рамками;
5. чудова продуктивність;
6. гарний час роботи;
7. пило- та водонепроникний IP68;
8. швидкий і безпомилковий сканер відбитків пальців;
9. чудовий набір камер;
10. дуже хороший звук.

Смартфон Samsung Galaxy S23 пропонує високу якість виготовлення та чудову продуктивність у компактному вигляді, а виробник обіцяє роки підтримки програмного забезпечення та оновлень безпеки. Це означає, що якщо ви купите Galaxy S23, то зможете забути про зміну телефону на наступні кілька років.

Коментувати

Попередня стаття

Метод Каллана: у чому він полягає і чи є ефективним для вивчення англійської мови

Наступна стаття

На Закарпатті внаслідок ДТП загинув водій рейсового автобуса з Тернополя