Металева сітка: яку обрати для огорожі і де купити?

Металева сітка: яку обрати для огорожі і де купити?

Металева сітка – це дешевий і швидкий спосіб загородити свою власність. Зараз є можливість обирати сітку з кількох типів, враховуючи такі важливі параметри як міцність та стійкість до кліматичних умов. Так, на сайті компанії https://sitka.com.ua/uk/sitka-metaleva представлена металева сітка для огорожі та ціна на різні її типи.

Дешево і красиво

Чому металева сітка – це найкраще рішення для огорожі? По-перше, це вигідно з фінансової точки зору. Дешевшого варіанту годі знайти. По-друге, зараз виготовляють сітки, наприклад з лакофарбовим покриттям, які мають сучасний естетичний вигляд і такий огороджувальний матеріал буде добре вписуватися у ландшафтний дизайн вашої території.

Вибір на всі смаки

Компанія “Центр Завод Сітка” є великим підприємством в Україні, яке займається виробництвом різноманітних сучасних типів систем огорожі, в тому числі і металевих сіток. З поміж продукції підприємства можна обрати такі типи сіток:
1. 3D-сітка
2. Секційна
3. Зварна оцинкована
4. Армована сітка
5. Зварна штукатурна
6. Будівельна.
7. Огороджувальна з покриттям.

Сітки для огорожі

Сьогодні для огородження територій популярними рішеннями є оцинкована сітка або сітка з пластиковим покриттям. Обидва варіанти хороші тим, що вони є довговічними і можуть прослужити багато років.  Загалом при виборі сітки для паркану слід звернути увагу на такі основні параметри:
1. Довговічність. Зазвичай, чим вища ціна, тим більша довговічність сітки – це особливо помітно у випадку з покритими та пластиковими сітками.
2. Діаметр дроту. Цей параметр не впливає на довговічність, але він є дуже важливим для міцності паркану.
3. Розмір сіточок. В залежності від потреб замовника, можна обрати сітку різної щільності. Але при цьому слід звернути увагу, що дрібність сіточки впливає на жорсткість і вагу сітки.
4. Висота сітки. Це залежить насамперед від потреби. Найчастіше паркан має висоту півтора-два метри. Відповідно матеріал для огорожі слід вибирати під заплановану її висоту.

Де купити?

Уся продукція компанії “Центр Сітка” високої якості і за розумну ціну.

Склади компанії розташовані у 12-ти містах України і завдяки цьому є можливість швидко і зручно доставити товар у будь-яку точку країни. Звичайно, що також можна і самому приїхати на склад, якщо він розташований неподалік від вашого місця проживання, та забрати матеріал.

У кожного замовника є можливість обрати найзручніший для себе спосіб доставки та спосіб оплати за придбаний товар. Усі ці моменти узгоджуються з менеджером.

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: У щоденному режимі Тернопіль нарощує передачу дронів для наших захисників на фронт

Наступна стаття

Житель Теребовлі віддав шахраям 450 тисяч гривень