Керамогранітна плитка: краса, розкіш та елегантність

Керамогранітна плитка: краса, розкіш та елегантність

Граніт – матеріал, відомий своєю міцністю, якістю та довговічністю. Окрім унікальних фізичних властивостей, граніт має ще одну дуже важливу перевагу – він просто красивий.

Різноманітність кольорів і візерунків означає, що гранітний малюнок можна успішно відтворити, зокрема, на кераміці. Великою популярністю вже кілька сезонів користується керамогранітна крупноформатна плитка.

Оздоблення підлоги керамогранітною плиткою

Плитка, особливо широкоформатна, є відмінним матеріалом для захисту підлоги від бруду та води. Також вона відрізняється винятковою декоративністю, тому чудово підходить для обробки підлоги не тільки на кухні чи ванній, але і у вітальні, і навіть у спальні.

Широкоформатна плитка зробить ваш дім цілісним, адже підлога – це той елемент, який поєднує окремі інтер’єри. Зверніть також увагу на те, що велика плитка має менше швів, а значить догляд за підлогою простіший.

Ось найбільш поширені варіанти розміщеної широкоформатної плитки:
1. Ванна.
2. Кухня
3. Спальня
4. Вітальня
5. Басейн
6. Тераса.

керамогранітна плитка

Створіть мультимедійну стіну плиткою

Шукаєте ефектне рішення? Обирайте керамогранітну плитку. З її допомогою можна творити справжні чудеса не тільки на підлозі або ванній. Цією плиткою можна оздобити, в тому числі, мультимедійну стіну. Граніт – це благородний матеріал, який привносить в інтер’єр вишуканість і елегантність, і навіть трохи розкоші.

Цей прекрасний камінь ідеально поєднується з чорним, білим і сірим. Він також ідеально поєднується з дерев’яними меблями.

У магазині керамічної плитки Еталон кожен покупець має змогу обрати плитку, яка припаде йому до душі. В асортименті є багато візерунків і кольорів на вибір. Можна вибрати світло-сіру плитку з витонченим декором або, навпаки, вибрати чорний керамограніт, що імітує сланець.

Популярність великоформатної плитки

Керамічна плитка – довговічне і красиве рішення в дизайні інтер’єру. Однак ще більш сучасним вибором зараз є широкоформатна плитка. Її цінують не тільки за унікальний зовнішній вигляд, але і за довговічність. Тому варто вибирати великоформатну плитку, щоб створити неповторне облаштування кухні, ванної чи вітальні. Плитка XXL чудово виглядає не тільки на підлозі, а й на стінах у стилі мінімалізм, лофт або гламур. Завдяки високоякісним технологіям, запровадженими іспанськими та італійськими компаніями, клієнтам доступні все більші формати плитки.

Унікальні особливості широкоформатної плитки

Широкоформатна плитка виділяється на тлі інших відмінними параметрами. Одним з найважливіших є їх товщина, коливається від 3,5 до навіть 6 мм, що істотно впливає на їх довговічність.

Додатковою перевагою плитки XXL є армування шаром скловолокна, що робить її поверхню стійкою до погодних умов і навіть вогню. Завдяки цьому великоформатну плитку можна також використовувати на терасах або фасадах.

Підібрати ідеальну модель також не проблема – широкоформатна плитка характеризується величезною різноманітністю доступних малюнків і кольорів. Вони можуть дуже точно імітувати натуральний камінь, мармур, бетон або дерево.

Краса великоформатної плитки

Великоформатна плитка останнім часом має все більше прихильників. Не дивно, що покупці, заохочені дизайнерами, так охоче вибирають їх. В даний час формати плитки XXL доступні в багатьох варіантах і варіантах обробки. Останнім часом дуже популярні всілякі імітації натуральних каменів з чітко вираженими прожилками (мармур, онікс та ін.). Великоформатна плитка, що нагадує бетон або листовий метал, теж надзвичайно популярна.

Чому варто робити покупки в ETALON?

У магазині ETALON представлений широкий вибір плитки, експортованої з Іспанії та Італії, і яка чудово підходить для будь-яких приміщень різноманітних цікавих форматів. Фахівці магазину надають професійну підтримку та консультації при виборі правильної плитки. Різноманітні дизайни – це величезна порція натхнення для любителів красивих інтер’єрів.

Коментувати

Попередня стаття

Доставка води у Тернополі: як обрати найкращий сервіс доставки

Наступна стаття

Робота у Бережанах: свіжі вакансії за листопад