Алюмінієві вікна, двері та розсувні системи: які переваги і де замовити

розсувні вікна та двері

Алюмінієві вікна, двері та розсувні системи доступні в різних типах, залежно від сфери використання та детальних вимог щодо функціональності, естетики, тепло- та звукоізоляції.

До них відносяться як конструкції без теплоізоляції, що використовуються для внутрішньої забудови, так і рішення на основі теплоізольованих профілів. Тому розсувні системи https://dobroplast.com.ua/ ідеально підходять для сучасних приватних будинків, ексклюзивних квартир і готелів, забезпечуючи зручний вихід на балкон або терасу.

Таке рішення дозволяє виключно заощадити простір навколо скління і вільно облаштувати простір всередині будинку. Алюмінієві віконні та дверні системи також використовуються в якості конструкцій для зимових садів і веранд. Вони також є чудовим рішенням для громадських будівель і комерційних об’єктів, що дозволяє інноваційно розподілити простір.

Переваги розсувних систем

Незважаючи на велике панорамне скління, розсувні конструкції у виконанні фірми Добропласт забезпечують виняткову довговічність і міцність, найвищий ступінь безпеки, а також плавну і комфортну роботу.

1. Теплоізоляція

Незважаючи на величезні розміри, алюмінієві розсувні двері мають відмінну теплоізоляцію. Терасові вікна, оптимізовані за структурою, відповідають всім теплотехнічним вимогам до енергозберігаючих столярних виробів. Багатокамерна структура профілів, спеціальні склопакети, інноваційний терморозрив, а також термо- та підсклопакетні вставки гарантують досягнення заявлених теплоізоляційних параметрів. Використання тільки перевірених матеріалів і передових технологічних рішень дозволяє забезпечити оптимальну температуру всередині і зменшити споживання цінної енергії.

2. Безпека

Міцна конструкція дверей у поєднанні з високоякісною фурнітурою гарантує найвищий рівень безпеки. Пропоновані системи дозволяють будувати великі і водночас стійкі вікна та розсувні двері, зберігаючи всі необхідні стандарти. У великих віконних конструкціях додатково можна використовувати безпечне скління, яке захищає від травм у разі розбиття, або скло, яке ускладнює вторгнення.

3. Зручність

Застосування інноваційних технологічних рішень дозволяє надзвичайно легко експлуатувати терасові ворота. Підвищений комфорт використання розсувних вікон забезпечується використанням низького порога. Те, що поріг знаходиться врівень з підлогою, усуває труднощі спілкування, полегшує виконання повсякденних справ людям похилого віку та інвалідам. Плавне та естетичне з’єднання вітальні з терасою усуває всі бар’єри, дозволяючи домочадцям безпечно проходити без ризику спіткнутися.

Холодний і теплий алюміній: яка різниця?

Алюмінієві розсувні двері без теплоізоляції використовуються як всередині будівель, виконуючи роль перегородок, так і зовні, створюючи зручний прохід на терасу, балкон або патіо. Такі розсувні двері ідеально підходять для інтер’єрів громадських будівель, комерційних і житлових будинків, будучи не тільки функціональним елементом, але й привабливою прикрасою приміщення. Коштують такі розсувні системи звісно ж дешевше.

Алюмінієві вікна та двері з теплоізоляцією доступні в розсувних, підйомно-зсувних і похило-зсувних системах, що дає великі можливості адаптувати конструкцію до умов в будівлі. Кожна із запропонованих систем характеризується підвищеною теплоізоляцією, тому ці конструкції успішно працюють в сучасних індивідуальних будинках і комерційних об’єктах.

Де замовити вікна та двері?

На сайті https://dobroplast.com.ua/ представлено широкий вибір алюмінієвих вікон та дверей. Компанія Добропласт є потужним і надійним виробником, який пропонує лише сертифіковану продукцію з гарантією якості.

Коментувати

Попередня стаття

Хвороба Крона – симптоми, лікування та дієта

Наступна стаття

Поблизу Тернополя на львівській трасі перекинувся бензовоз (ФОТО)