Підгузки Pampers: характеристики основних лінійок продукції

Памперс

Одноразові підгузки — винахід, який суттєво спрощує життя батькам немовлят. Він не лише економить їх сили, а й забезпечує комфорт дитині під час сну, ігор, прогулянок на свіжому повітрі.

Першим виробником цих корисних продуктів стала корпорація Procter & Gamble, яка їх випустила під торговою маркою Pampers. Сьогодні саме вироби Памперс є підгузками №1 у світі.

Розмірна сітка

Виробник подбав про те, щоб використовувати його продукцію могли батьки малюків різних вікових категорій. Існує кілька номерів виробів, розрахованих на певну вагу дитини:

  1. №1 — від 2 кг до 5 кг (новонароджені та діти першого місяця життя);
  2. №2 — від 3 кг до 6 кг;
  3. №3 — від 5 кг до 9 кг;
  4. №4 — від 8 кг до 14 кг;
  5. №5 — від 11 кг до 18 кг;
  6. №6 — від 15 кг і більше;
  7. №7 — від 17 кг.

Виробник виготовляє як універсальні підгузки, які підходять і для дівчаток, і для хлопчиків, так і моделі, призначені для однієї та другої статі.

Асортимент підгузків Pampers

З моменту появи першого одноразового дитячого підгузку минуло понад шість десятиліть. За цей час розробники та виробники провели чимало досліджень, удосконалили продукт, адаптували його під потреби різних дітей. Нині американська транснаціональна компанія P&G пропонує споживачам кілька різних серій:

  1. Premium Care. Дуже м’які підгузки, спеціально розроблені для дітей з чутливою і ніжною шкірою. У цій серії представлені як класичні памперси, так і зручні трусики доступні в розмірах від №1 до №6.
  2. Active Baby. Ідеальний варіант для гіперактивних малюків. Вироби даної серії оснащені надійно фіксувальним еластичним поясом, який не дає їм сповзати. Випускаються у розмірі від №2 до №6.
  3. Sleep & Play. Ця лінійка відрізняється покращеною системою вбирання вологи. Зручні підгузки ідеально підходять для використання у нічний час та для тривалих прогулянок. У продажу є продукти трьох розмірів — від №3 до №5.
  4. New Baby-Dry. Серія спеціально розроблялася для новонароджених малюків та недоношених діток. Вироби дуже маленького розміра і підходять немовлятам із вагою менш як два кілограми.
  5. Pants. Підгузки-трусики, оснащені еластичним поясом. Вони легко одягаються та знімаються. За необхідності з цим завданням може спокійно впоратися і сам малюк. Відмінно підходять у період привчання дитини до горщика.
  6. Splashers. Цікава технологія, призначена для використання під час плавання. Особливістю підгузків є те, що вони не набухають у воді, до того ж забезпечують надійний захист від протікання. Підходять дітям із масою тіла 6-11 кг, 9-15 кг, 12-17 кг.

Придбати необхідні відповідно до віку та потреб одноразові підгузки Pampers можна на сайті Маудау. Незалежно від серії, вироби гіпоалергенні, не провокують почервоніння шкіри та відрізняються високою якістю.

Коментувати

Попередня стаття

Саша ТАВ презентує нову сольну пісню “Мало” та лірик-відео на неї

Наступна стаття

Тернопіль – перше місто України, де перейшли на автоматизовану систему обліку пільгового харчування дітей у школах