Велосипеди від компанії Меріда

велосипед

Merida – компанія з міжнародною репутацією і позицією одного з лідерів велоіндустрії.

Велосипеди цієї марки доступні в більш ніж вісімдесяти країнах світу й охоче використовуються не лише аматорами, а й професійними велосипедистами та тріатлоністами.

Меріда — що це за компанія?

Історія бренду Merida налічує понад 45 років. Настільки давня традиція діяльності виражається у вишуканому і великому асортименті продукції, а також у великому досвіді в розробці та виробництві велосипедів, а також аксесуарів до них. У продукції цього бренду використовуються власні інновації Merida, що робить їх унікальними та надійними.

Сьогодні бренд Merida виробляє понад три мільйони велосипедів на рік і в декількох місцях, що робить його одним з провідних представників галузі. Бренд Merida має власний науково-дослідний центр, який працює над новими технологічними рішеннями та співпрацює з досвідченими технологами та дизайнерами велосипедної індустрії.

Меріда велосипеди

Візитною карткою бренду Merida є велосипеди, і їхня пропозиція воістину вражає. Наступні роки діяльності компанії привели до інновацій у цій галузі, а асортимент продукції включав все нові і нові розробки. Сьогодні ми легко можемо купити безліч типів велосипедів Merida, в тому числі:

  • Електровелосипеди – з приводом від електродвигуна. Доступний у різних варіантах – як для їзди містом, так і для бездоріжжя.
  • Гірські велосипеди – справжня візитна картка бренду Merida. Пропозиція велосипедів Merida MTB дуже широка – це двоколісні транспортні засоби різного дизайну, різних розмірів і кольорів. Багато з них є справжніми хітами продажів, наприклад, Big Nine – найуспішніший MTB-байк у світі. Гірські велосипеди Merida включають чоловічі та жіночі моделі, наприклад надзвичайно популярну модель Juliet.
  • Шосейні велосипеди – у пропозиції Merida також є найкращі шосейні велосипеди, такі як Scultura та Race. Існує кілька моделей, і кожну з них можна придбати в одному з різних варіантів.
  • Кросові та велокросові велосипеди. Велосипеди Merida Crossway загалом є одними з найпопулярніших кросових велосипедів. Він доступний у жіночій та чоловічій версіях.
  • Трекінгові велосипеди – бренд Merida також пропонує трекінгові велосипеди, наприклад, модель Freeway, які можна придбати як для жінок, так і для чоловіків.
  • Міські велосипеди – в асортименті Merida також є двоколісні велосипеди для їзди містом, а точніше вся серія Cityway та Classicway.
  • Дитячі велосипеди – також складають важливу частину асортименту Merida. Особливою популярністю користується модель Matts Junior.

Звісно, це не всі типи та моделі велосипедів Merida, які можна знайти в магазинах. Асортимент бренду набагато ширший і адаптований до потреб кожного користувача – незалежно від бажаного стилю водіння і місця, а також незалежно від рівня просунутості. Багато з цих моделей ви зможете знайти на сайті https://velotime.com.ua/ua/product/merida-matts-j-champion-26-2024/.

Велосипедні аксесуари Меріда

Бренд Merida пропонує не тільки велосипеди високого класу різних типів, а й численні аксесуари для велосипедистів. До них відносяться аксесуари для велосипедів, такі як багажники, ручки керма, дзвінки, гальма, велосипедні кошики, ланцюги, інструменти для ремонту та обслуговування велосипедів, бризковики, підставки та сідла, а також корисні та практичні предмети, такі як пляшка з водою, окуляри, шолом, одяг, велосипедне спорядження, сумки та рюкзаки та багато інших аксесуарів.

Коментувати

Попередня стаття

У Бережанах водій “Фіату” збив жінку на пішохідному переході

Наступна стаття

У Мельнице-Подільській громаді спіймали батька та сина, які незаконно нарубали фіру дров