Планшет Apple: який обрати у 2024 році

планшет

За функціональністю планшети можна поставити між смартфонами і ноутбуками. Зараз найбільшою популярністю користуються планшети Apple, тобто iPad.

Перша модель була представлена ​​в 2010 році, і з тих пір компанія представила майже 30 моделей цих пристроїв. У каталозі магазину https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/planshety_apple.html представлено широкий вибір недорогих планшетів Apple.

Який Apple iPad вибрати в 2024 році?

Пропозиція планшетів Apple досить широка, а відмінності в характеристиках означають, що кожен знайде модель, яка підходить для його потреб. Який iPad вибрати?

Базова модель

Базова модель з розкладкою А14 призначена для сфери освіти. Його використовують діти в деяких американських школах як засіб навчання. Тому це ідеальний планшет для студента. Він також буде служити пристроєм споживання контенту. Він ідеально підходить як планшет для перегляду веб-сторінок, читання книг і здійснення відеодзвінків. Це хороший iPad і для людей похилого віку, яким зазвичай не потрібна висока продуктивність.

iPad Air

iPad Air з чіпом M1 можна поставити десь між базовою моделлю та Pro. Він має дуже швидкий процесор, який, крім високої продуктивності, також забезпечує тривалий життєвий цикл. Завдяки підтримці Apple Pencil 2 він буде працювати як планшет для графічних дизайнерів, але відсутність деяких функцій і особливостей моделей Pro дискваліфікує цей пристрій як планшет для професійної роботи.

Крім графічних дизайнерів, його варто використовувати людям, які шукають планшет для домашнього використання, але мають трохи більший бюджет. Чіп M1 і підтримка мережі 5G забезпечать дуже високий комфорт використання.

iPad mini

Нова модель iPad mini повністю змінила використання цього планшета. Попереднє покоління було пристроєм, який був зручним планшетом для перегляду контенту. Новий mini — майже зменшена версія iPad Pro, планшета, призначеного для роботи. Він має найновішу систему та порт USB-C, через який можна підключати зовнішні аксесуари. Завдяки підтримці мережі 5G він також добре працюватиме в дорозі.

iPad Pro

Моделі iPad Pro є типовими робочими машинами. Вони мають процесор M2, який встановлений в останніх моделях MacBook Air, тому його продуктивність порівнянна з кращими портативними комп’ютерами. Модель з дисплеєм Liquid Retina XDR з міні-світлодіодним підсвічуванням — планшет для художників-графіків і дизайнерів. Обидві моделі добре справляються навіть із найскладнішими завданнями.

Коментувати

Попередня стаття

Тернопіль отримав найвищу відзнаку Ради Європи та Асоціації міст України за залучення молоді до управління – Сергій Надал

Наступна стаття

Тарифи на світло для населення зросли у понад півтора рази