Українське радіо: чому та де варто слухати

За останні кілька років радіо незаслужено кануло в Лету для слухачів. І це попри всі модернізації та зміни, які стосувалися радіомовлення в цілому.

Чого лише вартує левова частка українськомовного контенту, яка тепер лунає на всіх ефірах.

Також мало хто знає, проти можна слухати радіо онлайн безкоштовно зі свого комп’ютера чи навіть смартфона. Тобто, не потрібно купляти додаткові приймачі тощо. Сьогодні ми поговоримо про переваги радіо, а також про те, де його можна слухати безкоштовно.

Радіомовлення: всі переваги

Попри всю популяризацію телебачення, радіо все ж вартує уваги. Його основною перевагою є безкоштовність. Саме так, незалежно від платформи та способу трансляції – через комп’ютер, смартфон в інтернеті; завдяки радіоприймачу – не потрібно платити за прослуховування.

Серед інших переваг радіо слід виділити наступне:

  1. Велике різноманіття радіостанцій та каналів. Знайти весь перелік можна в інтернеті, а от радіоприймачі, на жаль, можуть транслювати лише частину з запропонованого контенту.
  2. Підлаштування до локації. Під час їзди в автомобілі при переїзді в іншу область чи країну автоматично включається головна радіостанція відповідної локації. В інтернеті ж потрібно вибирати це налаштування самостійно.
  3. Великий вибір контенту. Радіо – це не лише пісні, жарти та короткі новини. Є багато каналів, які транслюють корисну інформацію – аудіоуроки на різні теми, інтерв’ю тощо.
  4. Оперативність та лаконічність. Це, зокрема, стосується новин. На радіо їх подають кількома реченнями – лише найголовніше. Самі події відслідковуються ведучими в режимі онлайн.

Насправді ж, переваг радіо куди більше. Особливо для людей, які завжди в русі та не мають часу дивитися телевізор чи читати стрічки в мережі інтернет.

Яке радіо слухати

Більшість смартфонів та кнопкових телефонів мають вбудоване радіо, яке дозволяє шукати доступні радіохвилі та слухати трансляцію. За цим самим принципом діють і радіоприймачі – дистанційні чи автомобільні. Якщо у вас немає нічого з перерахованого, можна слухати радіо онлайн – в браузері.

Одним з найкращих у своєму роді є Uradio. Серед його переваг:

  1. Кілька десятків каналів з різноманітним контентом.
  2. Вибір під конкретне місто.
  3. Повністю безкоштовне мовлення для слухачів.
  4. Цілодобові ефіри.
  5. Інтуїтивна зручність сайту для пошуку потрібного контенту.

Як бачимо, радіомовлення направду недооцінене. Особливо, зважаючи на всі його переваги – різноманіття контенту та доступність.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Підволочиську: свіжі вакансії за вересень

Наступна стаття

У Тернополі водій автомобіля збив 18-річного скутериста