Ліричний реп про власні переживання: виконавець S.N.O.B презентує роботу “Чари”

S.N.O.B

Молодий ліричний реп-виконавець S.N.O.B презентує свою нову композицію “Чари”.

Таємничий та закритий у житті, а у творчості  – відвертий щодо власних душевних переживань.

“Чари” натхненна особистим станом виконавця, які він переживає вже певний період після розриву стосунків.

“Чи куштували ви на смак справжнє щастя? Чи знайомий вам запах невагомості? Почуття поділені на двох. Без часу та меж… “Чари” – це відвертий ліричний трек про насолоду та близькість, з гірким післясмаком. Герой повертається у спогадах та намагається відповісти на питання: “Чи здатне, найпрекрасніше, згаснути назавжди..?”, – коментує S.N.O.B.

Офіційне lyricvideo: https://youtu.be/c6rMVXueeKc?si=-iSGlHxRHOFHIxtC

У lyricvideo виконавець постає в самотньому образі. Героя, який наодинці зі своїми думками. Режисером відео виступив Олександр Швець, який відомий своєю співпрацею із VovaZiLvova, “Жадан та собаки”, Віктором Павліком та іншими. 

“Ми хотіли створити гарну естетичну відеороботу. Насправді, існує ще й альтернативна версія відео. Вона зовсім інша, створена у чорно-білому форматі і, порадившись з командою, ми її вирішили випустити трохи пізніше. Адже відеоряд також впливає і на сприйняття композиції. Але думаю, що “Чари” знайдуть свого слухача”, – зазначив виконавець. 

Псевдонім артиста  S.N.O.B розшифровується як Seven Notes of Body. Сам ліричний реп-виконавець пояснює його так: “СІМ НОТ ТІЛА… Музика створена з 7 нот, але вся вона різна. Людина складається з 7 частин тіла, але кожен з нас особливий. Все у всесвіті парадоксально взаємопов’язане між собою. Наш зв’язок із музикою набагато тісніший, ніж ми звикли вважати”.

“Чари” на стрімінгових сервісах: https://bfan.link/chari

Читайте також –
На Євробаченні-2024 Україну представлятимуть alyona alyona & Jerry Heil

Коментувати

Попередня стаття

Коханий американець виявився шахраєм: жителька Теребовлянщини втратила 86000 гривень

Наступна стаття

Замість Залужного: Зеленський призначив Сирського новим Головнокомандувачем ЗСУ