У Козові п’яний водій в’їхав у паркан і отримав 34000 гривень штрафу

ваз-21099

Козівський районний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 4 лютого цього року у смт. Козова. Ввечері, близько 23.30, на вулиці Зацного водій автомобіля “ВАЗ 21099” не впорався з керуванням та в’їхав у бетонно-кам’яний паркан.

Внаслідок зіткнення і транспортний засіб, і паркан отримали ушкодження.

Окрім того винуватець аварії перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Водій ВАЗу відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки. А також відмовився проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

На порушника склали два адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання чоловік, яку притягували до відповідальності, не з’явився, причину своєї неявки не повідомив. Тож справу розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали справи, Козівський районний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 21099” визнати винним у вчиненні порушень, передбачених ст. 124 і ч. 2 ст. 130 КУпАП та призначив йому покарання за найбільш значиме із числа вчинених порушень. А це за ч. 2 ст. 130 КУпАП.

Призначене покарання – штраф у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Термін апеляційного оскарження уже минув і постанова судді набрала законної сили.

Читайте також:
На Бучаччині водій скутера за п’яне ДТП отримав 17000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: У Тернополі проводять ремонт бомбосховищ у школах і садочках

Наступна стаття

1,85 проміле: у Бучачі спіймали п’яного водія хлібовоза