На Дністрі перекинувся човен. Рятувальники шукають 52-річного чоловіка

Дністер, новини Тернопільщини

“На Дністрі перекинувся човен і з нього випав чоловік”, – повідомлення такого змісту надійшло на лінію “102” від 16-річної жительки Чортківського району 22 лютого близько 14:25. Дівчина, йшовши берегом, у воді помітила людину.

На місце пригоди виїхали одразу рятувальники та працівники поліції. Вони витягнули металевий човен на берег, але чоловіка уже не було, інформують у прес-службі обласної поліції.

У ході перевірки стало відомо, що зниклий – 52-річний мешканець села Худиківці Мельнице-Подільської громади Чортківського району. Чоловік човном намагався переплисти Дністер з Тернопільської області в Чернівецьку. Правоохоронці кажуть, що того дня була сильна течія, яка перекинула човен.

Даний факт слідчі внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно з частиною 1 статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

Співробітники ДСНС разом з місцевим населенням вчора провели обстеження берегів Дністра поблизу ймовірного місця виникнення події та знайшли човен, на якому переправлявся потерпілий. Через темну пору доби пошукові роботи довелось призупинити. Їх поновили вже наступного ранку.

Сьогодні, 23 лютого, на допомогу була залучена група водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Пошукові роботи тривають.

Читайте також:
У бою з окупантами загинув військовий з Шумщини Віталій Поліщук

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: У Тернополі підприємцям заплатять за кожне нове робоче місце

Наступна стаття

Рак прямої кишки