Як зробити правильний кальян?

Перед тим, як забити кальян, його потрібно підготувати – перевірити чистоту всіх елементів, зібрати їх. Також потрібно підготувати тютюнову суміш, замовити яку можна у нас на сайті.

Наш інтернет магазин тютюну для кальяну Mirk пропонує великий вибір тютюнових сумішей найвищої якості за оптимальною ціною.

Підготовка тютюну

Незалежно від того, яка суміш використовуватиметься, слід виконати кілька обов’язкових дій:

  1. Тютюн потрібно розкласти на рівній поверхні.
  2. Якщо суміш дуже волога, зайву вологу необхідно віджати за допомогою паперового рушника, серветки.
  3. Тютюн з помірною або сухою вологістю можна просто збити пальцями, щоб надати йому пухкість.
  4. Щоб зробити заправку повітрянішою, її можна нарізати ножем. Таким чином, під час куріння смак диму буде яскравішим.

Забивання кальяну

Після того, як тютюн підготовлений, його слід закласти у чашу. Робити це потрібно легкими рухами, не утрамбовуючи суміш. Щільно забита заправка погано прогріватиметься і кальян не буде димним. Наповнивши чилім, зверху тютюн можна трохи прим’яти.

Після цього чашу потрібно накрити фольгою, складеною у два шари, і зробити в ній дірочки. Важливо стежити за тим, щоб фольга не стикалася із сумішшю, інакше вона пригорятиме.

Тепер колбу можна наповнювати рідиною та встановлювати шахту. Важливо стежити, щоб трубка не опускалася нижче, ніж 3 див.

Приготування кальяну з калаудом

Калауд – це сучасна система керування жаром. Її використання є абсолютно безпечним, забезпечує зручність, позбавляє суєти з фольгою. Конструкція калауда розроблена так, щоб забезпечити постійну циркуляцію повітря. Таким чином, чаша буде прогріватися набагато краще, і кальян вийде смачніший.

Особливих відмінностей у забиванні кальяну з фольгою та калаудом немає. Єдиний нюанс полягає в тому, що в чаші під калауд можна розмістити більше тютюну, і він ніколи не підгорить.

Вагомою перевагою кальяну з калаудом є триваліший сеанс. При цьому не потрібно постійно проводити маніпуляції з вугіллям для регулювання ступеня жару.

Купити тютюн для кальяну за цінами від виробника у нас можна оптом та в роздріб, також ми пропонуємо іншу продукцію для кальяну. Великий асортимент сумішей для куріння дозволить вибрати продукт не лише новачкам, а й справжнім гурманам.

Коментувати

Попередня стаття

На війні загинув житель Бережанщини Тарас Ухман

Наступна стаття

У лісосмузі поблизу Тернополя в салоні авто знайшли пораненого водія