У Шумську нетверезий водій давав поліції 3000 грн хабаря

поліція

Повідомлення про протиправні дії надійшло на лінію 102 від поліцейського сектору реагування патрульної поліції відділення поліції № 1 міста Шумськ.

Транспортний засіб поліцейські зупинили через порушення правил дорожнього руху та помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік, бажаючи уникнути адміністративної відповідальності, запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду в розмірі 3000 гривень за умови скасування адміністративного протоколу.

Поліцейські відмовилися від пропозиції та попередили кермувальника про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди службовій особі. Однак, це не зупинило порушника. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу для документування даного факту, інформують у прес-службі поліції Тернопільщини.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 ККУ (пропозиція неправомірної вигоди службовій особі). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або ж позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також:
Збив ворота і заїхав на чуже подвір’я: на Бучаччині п’яний водій “Опеля” скоїв ДТП

Коментувати

Попередня стаття

Щоб центр не “плавав”: у Тернополі проводять реконструкцію каналізаційного колектору на вул. Грушевського

Наступна стаття

Казино СуперГра: легальний клуб з гарантіями чесності