Вібро кільце: як оживити стосунки і зробити їх більш приємними

Вібраційні кільця існують на ринку вже досить давно, втім далеко не всі наважуються ними скористатися для пожвавлення інтимних стосунків.

У цій статті наведемо пояснення що собою представляє вібро кільце і як воно може внести нову якість у сексуальне життя.

Як це працює і що таке вібро кільце?

Вібраційна накладка являє собою комбіноване кільце з гуми та пластику, оснащене крихітним двигуном, що живиться від батареї, який під час увімкнення м’яко вібрує. Ці кільця виготовлені з безпечних для шкіри матеріалів, а вібромотор закритий.

На одному акумуляторі кільце працює від 20 до приблизно 40 хвилин в залежності від моделі і виробника. Крім вібрації, деякі насадки мають інші властивості, які стимулюють інтимні органи закоханих, такі як горбики або виступи. Важливо відрізняти віброковпачок від монтажного кільця.

Це два абсолютно різних еротичних аксесуари: насадка стимулює клітор і пеніс за допомогою вібрації, а ерекційне кільце використовується для продовження ерекції шляхом тиску на відповідні частини чоловічого пеніса. Обидва продукти можна використовувати з інтимними гелями для зменшення тертя та посилення відчуття.

Яке вібро кільце обрати?

Вібраційну подушечку слід завжди купувати в надійного джерела. Це один із тих аксесуарів, які стикаються з нашими інтимними органами, слизовими оболонками, тобто дуже делікатними та чутливими місцями, тож до вибору такого типу іграшок слід бути дуже обережним. Тому так важливо купувати кільце від відомого виробника, адже тоді ми можемо бути впевнені, що воно не подразнить слизову оболонку, не матиме негативного впливу на репродуктивні органи.

Для початку краще вибрати гладку накладку універсального розміру. Матеріал, з якого виготовлено кільце, трохи гнучкий, тому одягати та знімати його не повинно бути проблемою. Якщо, однак, виявиться, що ковпачок занадто вузький, його не слід використовувати з міркувань безпеки, а також для якості зв’язку, яка, безсумнівно, буде знижена використанням занадто маленького кільця. Його можна використовувати як з презервативом, так і без нього.

Як користуватися вібрацією?

Ось коротка покрокова інструкція щодо використання вібраційної панелі. Вийнявши з упаковки, плавним натисканням на перемикач перевіряємо, чи працює накладка. Якщо ковпачок починає вібрувати, його можна використовувати.

Кільце варто надягати, коли настане ерекція, тому що він може зісковзнути раніше, а крім того, відчуття вібрації не буде так сильно відчуватися, якщо накладка не пристане. Потім включаємо оверлей і можна гратися з партнером.

Під час статевого акту накладку можна вмикати або вимикати, залежно від особистих уподобань, використовувати лише для прелюдії або протягом усього статевого акту.

Вібро кільце – є відмінним рішенням для людей, які експериментують у ліжку. Це джерело чистого задоволення, дарує втіху обом партнерам і під час кожного статевого акту дає нові відчуття. Кільце просте у використанні, недороге, тому кожній парі варто спробувати такий аксесуар, щоб оживити і зробити сексуальні контакти більш приємними.

Коментувати

Попередня стаття

У селі біля Скалата згоріло кілька гектарів пшениці (ФОТО)

Наступна стаття

Робота у Теребовлі: свіжі вакансії за липень