На Тернопільщині чоловік під час суперечки вбив рідного брата

кримінальні новини Тернопільщини

На Тернопільщині під час сварки брат вбив рідного брата. Нещастя трапилося 27 листопада.

Про це сьогодні, 29 листопада, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Сусіди родичів стверджують, що конфлікти між чоловіками були систематичними, оскільки вони обоє зловживали спиртними напоями. Жили брати поруч – один в будинку батьків, а інший – в літній кухні.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з’ясувалося, що потерпілий ще вранці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вибив вікна у будинку та кричав. 67-річний родич вийшов і прогнав дебошира. Такі суперечки тривали впродовж дня. Черговий конфлікт розпочався близько 16:00 і завершився летально.

Старший брат, аби заспокоїти молодшого, якому було 64 роки, вбив його. Про нещастя повідомив сестру, яка мешкала в іншому селі. Жінка приїхала, побачила бездиханне тіло брата та викликала поліцію із смт. Підволочиськ.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. Він у скоєному зізнався. Чоловікові уже оголосили підозру згідно зі статтею 115 (умисне вбивство) ККУ. Триває розслідування.


Читайте також –
У Колодіївці зіткнулися автомобіль BMW та автобус. Є травмовані

Коментувати

Попередня стаття

У Підгаєцькій громаді горіла господарська будівля (ФОТО)

Наступна стаття

В аварії біля Скалата загинув 44-річний чоловік