На війні загинув колишній футболіст тернопільської “Ниви” та луцької “Волині” Роман Годований

Роман Годований

На війні загинув колишній футболіст тернопільської “Ниви” та луцької “Волині”, 33-річний житель селища Мельниця-Подільська Роман Годований.

Про це вчора, 30 листопада, повідомили у другому відділі Чортківського районного ТЦК.

Зазначається, що Роман Годований загинув 29 листопада внаслідок вибуху ворожого снаряда. Екс-футболіст служив у 33-й окремій механізованій бригаді.

“Знову з глибоким сумом повідомляємо, що кровопролитна війна з російськими окупантами забрала ще одне життя захисника-патріота, жителя смт Мельниця-Подільська ГОДОВАНОГО Романа Петровича, 1990 року народження.
Відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність, солдат ГОДОВАНИЙ Роман загинув 29 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання внаслідок вибуху ворожого снаряда”. – йдеться у повідомленні Чортківського ТЦК.

Роман Годований народився 4 жовтня 1990 року. У юнацькі роки виступав за аматорські команди Тернопільщини. Кар’єру професійного футболіста розпочав у 2008 році, коли приєднався до складу тернопільської “Ниви”. Грав на позиції захисника. У “Ниві”, яка на той час виступала у першій лізі, провів трохи більше, ніж один сезон.

У 2010 році підписав контракт з луцькою “Волинню”, яка на той час виступала у вищій лізі. На полі у матчах вищої ліги Роман з’являвся нечасто, але загалом у складі “Волині” він провів п’ять сезонів.

У 2016 році перейшов до білоруського клубу “Славія-Мозир”, однак згодом через травми змушений був покинути команду.

У 2018 році виступав на аматорському рівні за команду “Мельниця” (Мельниця Подільська) у чемпіонаті Тернопільської області, після чого остаточно завершив кар’єру.

У Романа Годованого залишилась дружина і двоє неповнолітніх дітей.

Читайте також –
Помер багаторічний голова товариства “Лемківщина” Олександр Венгринович

Коментувати

Попередня стаття

Які програми використовують власники закладів харчування?

Наступна стаття

Поблизу Бучача на засніженій дорозі перекинувся автомобіль (ФОТО)