Вбивство на Кременеччині: від ножових поранень загинув 58-річний чоловік

вбивство новини

36-річний зловмисник під час побутової сварки наніс декілька ножових поранень 58-річному чоловікові. Від отриманих поранень потерпілий помер до приїзду швидкої.

Про це сьогодні, 20 грудня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Обоє чоловіків проживали в одній родині в селі Лосятин Кременецького району. Старший був співмешканцем матері, а молодший має стосунки з її донькою.

Зі слів тещі, зять того дня прийшов з роботи додому нетверезий. У такому стані його можна було побачити часто, тож жінка стала соромити чоловіка за неналежну поведінку, мовляв, який приклад він подає онукам, а їх у родині двоє. У сварку втрутився співмешканець тещі і тоді молодик вхопився за ніж.

За попередніми даними, нападник завдав кілька ударів ножем від яких 58-річний чоловік помер до приїзду екстреної медичної допомоги.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК. До слова, в минулому він був судимий за майнові злочини.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 ККУ. Затриманому вже оголосили підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Читайте також –
На Збаражчині чоловік через ревнощі до смерті побив дружину

Коментувати

Попередня стаття

Стайлинг для волос: как выбрать и где купить

Наступна стаття

Космолот казино: лучшие слоты на любой вкус