У Борщеві та Бучачі призначили нових керівників поліції

поліція Тернопіль

Кадрові зміни відбулися у Борщівському та Бучацькому відділеннях поліції. Начальник ГУНП в Тернопільській області Сергій Зюбаненко представив особовому складу новопризначених керівників.

Обоє очільників тимчасово виконуватимуть покладені на них обов’язки, інформують сьогодні, 16 січня, у прес-службі поліції Тернопільщини.

На посаду т.в.о начальника відділення поліції №1 м. Борщів призначений майор поліції Іван Перепельчук. В органах внутрішніх справ він служить з 2010 року. Закінчив Національну академію внутрішніх справ за спеціальність правознавство. Працював у підрозділах превентивної діяльності та кримінальної поліції.

Відділення поліції №2 м. Бучач очолив підполковник поліції Юрій Кунька. Правоохоронець родом із Підгаєччини. За освітою юрист, закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ та магістратуру Національної академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ з 2001 року. Працював у підрозділах превентивної діяльності та кримінальної поліції, був начальником сектору поліцейської діяльності №2 м.Підгайці. До нинішнього призначення обіймав посаду керівника відділення поліції №1 м. Борщів.

Сергій Зюбаненко побажав новопризначеним керівникам сумлінно виконувати службові обов’язки задля безпеки громадян на території обслуговування.

Читайте також –
Чиста вода для всієї родини: як обрати якісний фільтр для питної води

Коментувати

Попередня стаття

У Копичинецькому лісництві спіймали чоловіка, який крав дрова

Наступна стаття

Виготовлення гранітних пам’ятників від професіоналів