У Монастириській громаді п’яна жінка на скутері в’їхала у вантажівку та отримала 17000 грн штрафу

драгер, алкоголь

Монастириський районний суд призначив покарання для водійки, яка у стані алкогольного сп’яніння скоїла дорожньо-транспортну пригоду.

Як зазначається у матеріалах справи, аварія трапилася 16 серпня 2023 року у селі Устя-Зелене Монастириської міської громади. Ввечері, близько 18:30, на вулиці Шевченка водійка скутера “Jiawsme” при виїзді з другорядної дороги допустила зіткнення з вантажним автомобілем “MAN TGA”, який рухався головною дорогою.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні ушкодження з матеріальними збитками.

Жінка перебувала за кермом скутера у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду, який проводився на місці аварії, становив 1,15 проміле.

На порушницю склали адміністративні протоколи за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У суді обидва протоколи об’єднали в одне провадження. У судовому засіданні жінка визнала свою провину, розкаялася у вчиненому та просила суворо не карати.

Дослідивши матеріали справи, Монастириський районний суд постановив водійку скутера “Jiawsme” визнати винною у вчиненні порушень ст. 124 і ч. 1 ст. 130 КУпАП та призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень.

Читайте також –
У Тернополі швейне підприємство запрошує на роботу: є 100 вакансій

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Перших 1000 FPV ударних дронів для ЗСУ прибула у Тернопіль

Наступна стаття

На Євробаченні-2024 Україну представлятимуть alyona alyona & Jerry Heil