Як обрати та де купити велосипед у Тернополі

За останні кілька років все більше людей почали їздити на велосипедах. І це не дивно, адже такий транспорт екологічний, економічний та позитивно впливає на стан здоров’я й фігуру.

Тому сьогодні ми розкажемо, як обрати та де купити велосипед в Тернополі.

Як обрати велосипед

Забігаючи наперед, слід зазначити, що немає універсального велосипеду, який би підійшов для геть усіх видів доріг. Саме тому, до вибору двоколісного друга слід підійти максимально уважно, аби їзда приносила задоволення та не шкодила здоров’ю.

Загалом, при виборі велосипеда експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Ріст. Йдеться про ріст людини, яка постійно їздитиме тим чи іншим велотранспортом. Це найважливіший критерій, оскільки, якщо двоколісний буде замалим чи завеликим, це призведе до погіршення осанки, збільшення навантаження, підвищення ризику травмуватися тощо.
  2. Тип навантажень. Тут слід враховувати трасу, по якій ви плануєте їздити, а також інтенсивність. Зважайте на те, чи ви часто їздитимете бездоріжжям, чи асфальтованими вуличками. Від цього залежить жорсткість коліс та їхній діаметр!
  3. Ціна. Хороший велосипед обійдеться не в одну тисячу гривень. А є моделі, які вартують й кілька тисяч євро. Якщо такі кошти не для вашого гаманця, завжди можна обрати варіант «б/у».

Що стосується типу велосипеда, їх є чимала кількість. Зокрема: шосейні, туристичні, гірські, гібридні, кросові, для дерта й тріалу з ВМХ, електровелосипеди тощо. Якщо ви обираєте варіант для міста, найкраще підійде гібридний тип. Також не слід відкидати електроваріант, який дозволяє значно швидше добиратися в потрібні місця.

Де купити велосипед у Тернополі

Сьогодні в Тернополі є чимало магазинів, які дозволяють купити велосипед на будь-який смак та гаманець. Проте найкращим варіантом буде мережа Unisport. Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент товару, який постійно оновлюється.
  2. Приємні ціни, які підійдуть для будь-якої кишені.
  3. Часті знижки та акції.
  4. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  5. Можлива доставка в будь-який куточок України (чи самовивіз зі складу в Тернополі).
  6. Безкоштовна допомога та консультація перед покупкою.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, щоб купити велотранспорт. Проте його слід правильно підібрати. Це допоможуть зробити експерти Unisport. В магазині ви також зможете знайти великий асортимент двоколісних засобів за різними цінами.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі доцентка університету попалася на хабарі у розмірі 3000 доларів

Наступна стаття

“Ремонт вікон дверей” – Ваш професійний партнер у відновленні пластикових вікон у Тернополі