Тернопільська “Нива” розпочала новий сезон із гостьової перемоги

У четвер, 27 липня, тернопільська “Нива” у стартовому поєдинку сезону 2023/24 Першої ліги в гостях протистояла чернівецькій “Буковині”.

Перша ліга. 1-й тур

«Буковина» Чернівці – «Нива» Тернопіль – 0:1
Гол: Хруставка 32

“Жовто-зелені” в емоційному матчі з великою кількістю боротьби здолали суперника з рахунком 1:0. Єдиний м’яч на 32-ій хвилині зустрічі провів Олег Хруставка.

Отож, приємний початок сезону для “Ниви” та її вболівальників.

Наступного тижня команда з Тернополя проведе два важливих поєдинки. Спочатку 2 серпня у Кубку України “Нива” в гостях гратиме проти хмельницького “Поділля”. А 6 серпня у матчі 2-го туру Першої ліги тернополяни вдома прийматимуть івано-франківське “Прикарпаття”.

Нагадаємо, формат Першої ліги у сезоні 2023/24 залишився такий самий як і попереднього сезону. Щоправда, збільшилася тільки кількість команд – минулого року було 16, тепер 20.

20 команд за географічним принципом розділені на дві групи по 10 команд. На першому етапі команди кожної групи зіграють між собою по два матчі – вдома і в гостях.

На другому етапі по 5 кращих команд з групи А і Б перейдуть до групи, в якій боротимуться за місця в УПЛ. Причому на другому етапі команди групи А гратимуть лише з командами групи Б.

Решту команд боротимуться за виживання, тобто за збереження прописки у першій лізі.

Читайте також:
Як обрати та де купити велосипед у Тернополі

Коментувати

Попередня стаття

Казино Cosmolot: 12 преимуществ клуба для игры на реальные деньги

Наступна стаття

Мариновані помідори: як обрати томати та на що зважати в процесі консервації