Тернопільська “Нива” в гостях обіграла “Епіцентр” і вийшла на третє місце у групі

Сьогодні, 28 серпня, у матчі п’ятого туру Першої ліги тернопільська “Нива” в гостях з рахунком 3:2 перемогла кам’янець-подільський “Епіцентр”.

Господарі поля активно розпочали поєдинок, багато атакували і першими відкрили рахунок. На 31-ій хвилині зустрічі у складі команди з Хмельниччини відзначився Ляшенко.

Втім, радість від забитого голу була недовгою. Тернополяни швидко зуміли не тільки зрівняти рахунок, але й вийти вперед. Спочатку на 33-ій хвилині після подачі з флангу Гатала влучно пробив головою, а на 39-ій хвилині партнери по команді вивели Різника віч-на-віч з воротарем суперника. Тернопільський нападник впевнено і майстерно проштовхнув м’яч поміж ніг голкіпера “Епіцентру”. 2:1 на користь “Ниви” – з таким рахунком завершився перший тайм.

У другій половині зустрічі команди обмінялися забитими м’ячами. На 67-ій хвилині Гірний реалізував пенальті у ворота тернополян, а на 76-ій хвилині тернополянин Галадей, який вийшов на заміну, зробив те саме, що й Гатала у першому таймі – після подачі з флангу виграв верхову боротьбу та головою влучно пробив по воротах суперника.

У підсумку 3:2 – гостьова перемога “Ниви”. Після п’яти турів в активі тернополян 9 очок (три перемоги і дві поразки” та третє місце у групі “А”.

Цікаво, що “Нива” наразі залишається єдиною командою у групі “А”, яка в цьому сезоні поки що жодного матчу не зіграла в нічию.

Свій наступний поєдинок тернополяни проведуть вдома 3 вересня проти хмельницького “Агробізнесу”.

Читайте також:
Тернопільська “Нива” програла стрийській “Скалі” і вибула з Кубка України

Коментувати

Попередня стаття

Поновлення строків розгляду адміністративних справ: коли це можливо

Наступна стаття

У Тернополі через знеструмлення на оглядовому колесі застрягли двоє людей