Італія – Україна: анонс матчу, прогнози букмекерів і де подивитися трансляцію

У вересневому циклі відбору на Євро-2024 збірній Україні випало провести два поєдинки із дуже сильними суперниками – збірними Англії та Італії, чинними віце-чемпіонами та чемпіонами Європи.

Матч з англійцями уже позаду, він завершився в нічию з рахунком 1:1, і це для нас є позитивним результатом.

А тепер попереду іще поєдинок проти збірної Італії – він відбудеться уже у вівторок, 12 вересня, у Мілані на стадіоні “Сан-Сіро”.

Україна

Наша збірна підходить до матчу з командою Італії у хорошому настрої. Як засвідчив суботній поєдинок проти англійців, підопічні Сергія Реброва здатні боротися із найсильнішими суперниками та відбирати у них очки.

Головна проблема, яка може виникнути для збірної України, – це відновлення фізичних кондицій, адже наступний поєдинок уже через три дні, а лава запасних у нашої команди не така вже й широка, щоб освіжити склад рівноцінними за силою гравцями.

Ми не раз вже були свідками того, що після одного хорошого матчу збірної у наступній грі її важко було впізнати. Втім, сподіваємось, що цього разу усе буде гаразд.

Статистика матчів проти збірної Італії дуже невтішна. Наша команда 8 разів зустрічалася із “Скуадрою адзуррою” і ще не здобула жодної перемоги – 6 матчів завершилися перемогою італійців і лише два поєдинки вдалося звести в нічию. Причому у нічию вдалося зіграти тільки у товариських матчах, а в офіційних – суцільні поразки.

Однак сподіваємось команда Сергій Реброва зуміє бодай трохи виправити цю статистику. Нічия в гостях проти Італії буде цілком пристойним результатом.

Італія

Збірна Італії навесні провела лише два матчі відбору на Євро-2024, а у червні брала участь у фінальних матчах Ліги Націй. Тож зараз італійці фактично тільки включаються у боротьбу за путівку на чемпіонат Європи. Щоправда, включаються досить важко.

У суботу італійці в гостях проти Північної Македонії зіграли в нічию 1:1 і тепер після трьох зіграних матчів у них лише 4 очки.

З одного боку втрата очок італійцями у грі з македонцями нам на руку. Проте, з іншого боку, це додатково мотивуватиме збірну Італії на поєдинок проти українців і у домашній грі проти нашої команди їм потрібна тільки перемога.

Початок гри і трансляція

Матч Італія – Україна відбудеться у вівторок, 12 вересня, у Мілані на стадіоні “Сан-Сіро”. Початок гри о 21:45 за київським часом. В Україні пряму трансляцію поєдинку можна подивитися в ефірі місцевих телеканалів “Суспільного” або на медіасервісі Мегого.

Прогнози букмекерів

Букмекери не вірять у збірну України. Абсолютним фаворитом вони вважають італійську збірну і на її перемогу в домашньому матчі приймають ставки з коефіцієнтом 1,56. Коефіцієнт на нічию – 4,35, а на перемогу нашої команди коефіцієнт становить 6,4. Втім, не варто засмучуватися, ще кілька днів тому букмекери не вірили у збірну України у матчі проти Англії, а вийшло все зовсім по-іншому.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі на Микулинецькій горить підприємство – площа пожежі 9000 кв. м (ВІДЕО)

Наступна стаття

Тернопільська “Нива” в гостях поступилася хмельницькому “Поділлю”