Тернопільська “Нива” в гостях програла одному з аутсайдерів першої ліги

Сьогодні, 16 вересня, у матчі восьмого туру Першої ліги тернопільська “Нива” в гостях поступилася “Хусту” із Закарпаття. Рахунок зустрічі 2:0 на користь господарів поля.

У складі закарпатців двічі відзначився Назар Приходько (45 хв і 84 хв).

Тернополяни у першому таймі створили кілька хороших моментів, але пробити ворота суперника так і не змогли.

Натомість отримали “гол у роздягальню” – на останніх секундах першого тайму Приходько забив красень гол зі штрафного удару. Це був, до речі, чи не єдиний момент у першому таймі для господарів поля і вони ним скористалися.

У другій половині зустрічі тернополяни дозволили закарпатцям більше атакувати, внаслідок чого господарі зуміли забити ще й другий м’яч.

Отож, у підсумку 2:0 – гостьова поразка “Ниви” від одного з аутсайдерів групи А Першої ліги.

Надаємо, минулого тижня тернополяни в гостях з таким же рахунком 2:0 поступилися “Поділлю”, внаслідок чого хмельничани з аутсайдерів змогли піднятися ближче до середини турнірної таблиці.

Сьогодні “Нива” з таким же рахунком програла іще одному аутсайдеру, внаслідок чого той також зумів піднятися з низів турнірної таблиці.

Що ж стосується самої “Ниви”, то після цієї поразки вона з 10-ма очками опустилася на 5-ме місце.

Незважаючи на дві останні поразки, тернополяни мають хороші шанси потрапити у п’ятірку лідерів, які навесні будуть боротися за підвищення у класі.

Але слід звернути увагу, що наразі команди, які в групі А займають з 4-го по 8-ме місце, ідуть дуже щільно і розрив між ними становить лише три очки.

А “Прикарпаття” і “Металіст”, які наразі посідають 9-те і 10-те місця, мають ще гру в запасі і це очна гра між ними, яка дозволить одній із цих двох команд піднятися із дна турнірної таблиці.

Тож загалом, боротьба за 4-5 місця обіцяє бути досить непростою.

Свій наступний поєдинок тернопільська “Нива” проведе вдома 23 вересня проти львівських “Карпат”. Львів’яни повним ходом готуються до підвищення у класі і цього сезону ще не зазнали жодної поразки. Тож тернополян очікує дуже складний домашній матч із лідером групи А.

Коментувати

Попередня стаття

Космолот: лучшее онлайн казино для отдыха и прибыли

Наступна стаття

Шахтар – Порту: анонс матчу, прогнози букмекерів і де подивитися трансляцію