Шахтар – Порту: анонс матчу, прогнози букмекерів і де подивитися трансляцію

У вівторок, 19 вересня, стартує груповий етап Ліги Чемпіонів. Україну у цьому сезоні у найпрестижнішому клубному турнірі представлятиме лише одна команда – це донецький “Шахтар”.

Гірники потрапили в групу Н, їхніми суперниками будуть Барселона (Іспанія), Порту (Португалія) і Антверпен (Бельгія). У стартовому поєдинку групового турніру Шахтар “вдома” у Гамбурзі прийматиме Порту.

Шахтар

Як зазначає крипто казино без верификации, українські клуби вкрай невдало стартували цього сезону у єврокубках і три команди з п’яти уже вибули з боротьби – це Дніпро-1, Ворскла і київське Динамо. Дуже незвично і прикро, що кияни не змогли пробитися в груповий етап хоча б Ліги Конференцій.

Тож наразі продовжують боротьбу лише дві команди – Шахтар у Лізі Чемпіонів та Зоря у Лізі Конференцій. Відтак, основні надії українських вболівальників тепер покладаються саме на Шахтар, адже треба якось поповнювати скарбничку у таблиці коефіцієнтів УЄФА, за якою визначається представництво країни у єврокубках на наступні сезони.

Шахтар підходить до матчу із португальцями у доброму настрої. У суботу гірники з рахунком 1:0 перемогли київську Оболонь і у внутрішньому чемпіонаті у них все гаразд – після семи турів 5 перемог, 2 нічиїх, жодної поразки і впевнене лідерство, адже найближчі конкуренти, Полісся та Чорноморець, уже відстають на 5 очок.

У Лізі Чемпіонів звісно все буде значно складніше, але у Шахтаря все ж таки є непоганий підбір гравців, які можуть поборотися з Порту за друге місце у групі. Тож у домашньому матчі з португальцями потрібно обов’язково набирати очки.

Порту

Порту на старті сезону перебуває у хорошій формі, команда вдало стартувала у чемпіонаті Португалії. Напередодні минулих вихідну Порту в гостях з рахунком 1:0 перемогло Ештрелу і після п’яти турів суперник Шахтаря очолює турнірну таблицю чемпіонату Португалії, маючи в своєму активі 13 очок (4 перемоги і 1 нічия). У спину дихає Бенфіка, в якої на одне очко менше.

У цьому сезоні Порту ще не програвав в офіційних матчах і, очевидно, намагатиметься продовжити безпрограшну серію також у найближчому матчі Ліги Чемпіонів.

Початок гри і трансляція

Домашні поєдинки у єврокубковому сезоні 2023/24 донецький Шахтар буде проводити на стадіоні Фолькспаркштадіон у німецькому місті Гамбурзі. Початок зустрічі гірників проти Порту у вівторок, 19 вересня, о 22:00 за київським часом.

В України матч Шахтар – Порту можна буде подивитися у прямому ефірі на медіасервісі Мегого.

Прогнози букмекерів

Фаворитами поєдинку Шахтар – Порту букмекери вважають португальську команду. На перемогу гостей приймають ставки з коефіцієнтом 1,87. Коефіцієнт на нічию – 4,10, на перемогу Шахтаря – 4,45.

Нагадаємо, у плей-офф Ліги Чемпіонів вийдуть по дві кращих команди з кожної групи. Команди, які посядуть треті місця у групах, навесні продовжать боротьбу у Лізі Європи.

Коментувати

Попередня стаття

Тернопільська “Нива” в гостях програла одному з аутсайдерів першої ліги

Наступна стаття

В Острові водій “Тойоти” вживав алкоголь після ДТП і отримав 34000 грн штрафу