Тернопільська “Нива” вдома зіграла в нічию з львівськими “Карпатами”

Сьогодні, 24 вересня, тернопільська “Нива” вдома зіграла в нічию з львівськими “Карпатами”. Рахунок матчу 1:1.

Команди обмінялися забитими м’ячами уже в дебюті зустрічі. На 6-ій хвилині львів’янин Костенко замкнув передачу з флангу на дальню стійку і вивів свою команду вперед.

Втім, тернополяни уже за дві хвилини зуміли відігратися. Після подачі зі штрафного Зінь виявився спритнішим у штрафному майданчику суперника, виграв боротьбу за м’яч і пробив по воротах. Кожухар зловив м’яч у руки, але трохи запізно. Боковий арбітр зафіксував, що м’яч таки побував за лінією воріт.

Обурений голкіпер львів’ян трохи посперечався з арбітрами, за що справедливо отримав жовту картку. Отож, на 8-ій хвилині матчу рахунок став 1:1.

Надалі гра відбувалася під диктовку львів’ян, вони багато атакували, однак вдруге пробити ворота “Ниви” таки не вдалося.  Не допоміг їм у цьому і навіть головний арбітр зустрічі Ігор Сташук.

На 72-ій хвилині рефері призначив безпідставний пенальті у ворота “Ниви” – на відеоповторі чітко видно, що порушення з боку тернопільського захисника і близько не було.

Проте “Карпати” не зуміли скористатися цим шансом вийти вперед – голкіпер тернополян Максим Механів відбив удар з 11-метрової позначки.

У підсумку нічия 1:1.

Після 9-ти турів у групі А впевнено лідирують “Карпати” – в їх активі 23 очка (7 перемог і 2 нічиї). У першому колі львів’яни не змогли обіграти тільки дві “Ниви” – “Ниву” тернопільську і “Ниву” з Бузової.

Тернополяни після нічиєї з “Карпатами” втрималися на 5-му місці – в їх активі 11 очок (3 перемоги, 2 нічиї і 4 поразки). Слід зазначити, що в середині турнірної таблиці групи А команди ідуть дуже щільно – так між клубами, які посідають третє і сьоме місце, лише два очка різниці (12 в Епіцентру і 10 в Агробізнесу).

Тож у другому колі боротьба за 3-5 місця обіцяє бути досить запеклою.

Свій наступний матч тернопільська “Нива” проведе 30 вересня вдома проти чернівецької “Буковини”.

Читайте також:
Тернопільська “Нива” в гостях програла одному з аутсайдерів першої ліги

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Борщеві: свіжі вакансії за вересень

Наступна стаття

Робота у Гусятині: свіжі вакансії за вересень