Перша ліга: тернопільська “Нива” вдома зіграла в нічию з “Поділлям”

Нива Тернопіль

Сьогодні, 10 листопада, у матчі 16-го туру Першої ліги тернопільська “Нива” вдома зіграла в нічию з хмельницьким “Поділлям”. Рахунок зустрічі 0:0.

Тернополяни ніби і краще виглядали за суперника, були більш активними, але, як це часто уже траплялося, забити гол так і не зуміли.

Отож, у підсумку нульова нічия після якої шанси потрапити у п’ятірку кращих у групі фактично втрачені.

Після 16-ти турів в активі “Ниви” 17 очок і 8-ме місце у групі. За два тури до фінішу першого етапу тернополяни відстають на 5 очок від “Прикарпаття”, яке посідає 5-те місце.

Тобто “Ниві” потрібно два останніх матчі тільки виграти і при цьому щоб франківці обидва матчі програли. Але є ще “Буковина” та “Поділля”, які мають також шанси поборотися за 5-те місце. Тож, очевидно, що дуже складно аби такий пасьянс склався, особливо на фоні того, що останній матч “Нива” проводить в гостях проти беззаперечного лідера – львівських “Карпат”.

А наступний матч тернополяни проведуть вдома 18 листопада – їхнім суперником буде закарпатський “Хуст”.

Нагадаємо, у весняному етапі по 5 кращих команд з групи боротимуться за путівки у Прем’єр-лігу, а по 5 гірших – за збереження прописки у першій лізі.

Нагадаємо, у вівторок донецький “Шахтар” у матчі групового етапу Ліги Чемпіонів переміг іспанську “Барселону” з рахунком 1:0. 

Коментувати

Попередня стаття

Снятие похмелья: как сделать это быстро и эффективно

Наступна стаття

Вперше в Україні: У Тернополі створили електронний реєстр допомоги Збройним силам України