Тернопільська “Нива” перемогла “Хуст” з рахунком 4:1

Нива Тернопіль

Сьогодні, 18 листопада, у матчі 17-го туру Першої ліги тернопільська “Нива” вдома перемогла закарпатський “Хуст”. Рахунок зустрічі 4:1.

Гості зуміли забити швидкий гол – на 9-ій хвилині зустрічі у їх складі відзначився Вагін.

Втім, тернополяни іще до перерви зуміли не тільки відігратися, але й впевнено повести в рахунку, забивши у ворота суперника три м’ячі –  у складі “Ниви” оформив дубль Бороденко (18 і 45 хв.), а також на 40-ій хвилині Галадей реалізував пенальті.

У другому таймі суддя призначив іще один пенальті у ворота закарпатців і Гатала на 62-ій хвилині ударом з 11-метрової позначки встановив остаточний рахунок матчу – 4:1.

Після цієї перемоги “Нива” набрала 20 очок і перемістилася на 7-ме місце у своїй групі.

За тур до фінішу осіннього етапу тернополяни на три очки відстають від 5-го місця, яке дозволить навесні боротися за путівки на підвищення у класі.

Шанси у “Ниви” поборотися за 5-те місце іще є, але вони виглядають таким чином: в останньому турі тернополянам потрібно на виїзді перемогти львівські “Карпати” і при цьому потрібно, щоб івано-франківське “Прикарпаття” вдома програло волочиському “Агробізнесу”, а чернівецька “Буковина” вдома не перемогла хмельницьке “Поділля”.

Коментувати

Попередня стаття

На Лановеччині згоріли гараж та легковий автомобіль (ФОТО)

Наступна стаття

Сергій Надал: У щоденному режимі Тернопіль нарощує передачу дронів для наших захисників на фронт