80 авто у ЗСУ за день! Фонд Максима Кріппи передав чергові авто на фронт

Чергові 80 авто від фонду Максима Кріппи відправляються на фронт!

Збройні сили будь-якої країни потребують постійної підтримки та допомоги. Особливо коли йдеться про транспортні засоби.

Така допомога стає критично важливою в умовах сучасної війни з Росією, адже без надійного транспорту складно здійснювати перевезення вантажів, евакуацію поранених або просто швидко переміщатися.

Українська армія, як і багато інших, стикається з подібними проблемами практично щодня. І тут на допомогу приходить благодійність.

Як повідомляє DELO.ua з посиланням на першоджерело. Нещодавно Збройні сили України отримали допомогу від благодійного фонду MK Foundation, засновником якого є серійний підприємець та інвестор Максим Криппа. Це були 50 мікроавтобусів Volkswagen T4. Уявіть, скільки людей і вантажів зможуть перевезти ці автомобілі!

80 мікроавтобусів було передано 3-й штурмовій бригаді. Ця бригада бере активну участь у бойових діях, тому їй особливо важлива мобільність. Ще 30 мікроавтобусів вирушили на службу прикордонникам. Прикордонники також стоять на захисті країни, контролюючи кордони та перешкоджаючи проникненню порушників.

Командир служби постачання Сергій Гусак поділився своєю думкою про отриману допомогу. Він сказав, що машини на передовій дуже швидко зношуються, і такі нові автобуси будуть дуже доречними. Вони допоможуть у транспортуванні вантажів, боєприпасів та евакуації поранених.

Авто на фронті завжди потрібні. Вони як розхідний матеріал і дуже швидко зношуються. Ці буси можуть перевозити вантажі, боєприпаси та евакуювати поранених. Оскільки ми будемо забезпечені такими чудовими бусами, ми станемо ще більш мобільніші” – Командир служби постачання Сергій Гусак

Також варто зазначити, що благодійний фонд Максима Кріппи вже раніше допомагав 3-й штурмовій бригаді, передаючи їм 31 мікроавтобус. Прикордонники також не раз отримували допомогу у вигляді транспортних засобів від цього фонду. Це підтверджує довгострокову співпрацю та справжню турботу про потреби військових.

І ось цікавий факт. Благодійний фонд MK Foundation був створений з ініціативи Максима Кріппи виключно на гроші підприємця. Це означає, що добрі справи і бажання допомагати іншим можна перетворити на реальні і важливі ініціативи, коли у вас є ресурси і бажання робити світ кращим.

Благодійність відіграє величезну роль у сучасній загарбницькій війні, яку веде Росія. Завдяки таким ініціативам, як фонд Максима Кріппи, багато завдань і проблем вирішуються швидше й ефективніше. Сподіваємося, що подібні приклади надихнуть і інших людей на добрі справи.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії поблизу Підволочиська важкі травми отримав водій “Сітроену”

Наступна стаття

600 днів війни: Мерія Тернополя щотижня передає на передову нову техніку та обладнання