Росіяни вдарили по ринку у Костянтинівці: 17 загиблих та 32 поранених

Російські військові завдали удару по місту Констянтинівка Донецької області – 17 людей загинули, і ще 32 отримали поранення.

Про це інформують  міністр внутрішніх справ Ігор Климено в Telegram, президент Володимир Зеленський у Telegramта Донецька обласна військова адміністрація.

Сьогодні, 6 вересня, близько 14:00, росіяни атакували центральний ринок міста Костянтинівка Донецької області.

Володимир Зеленський опублікував відео удару росіян по місту, а також підтвердив, що ворог атакував ринок і вбив 16 людей (пізніше стало відомо про 17 загиблих – ред). Водночас він повідомив, що окупанти вдарили артилерією.

“Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь.

На цей час артилерія російських терористів убила 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости.

Мої співчуття всім, хто втратив рідних! Якнайшвидше треба перемогти це російське зло”. – зазначив Володимир Зеленський.

Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу площею 300 квадратних метрів. Пошкоджено близько 30 торгових павільйонів. Станом на 18:00 пошуково-рятувальна операція завершена.

Читайте також:
Рада звузила можливості відстрочки від мобілізації. Кого це торкнеться?

Коментувати

Попередня стаття

Програми для роботи ветклініки: які бувають та в чому їх особливості

Наступна стаття

У Бучачі п’яний священник скоїв ДТП і намагався перекласти провину на доньку