Тернопільські волонтери збирають 200 тис грн на авто для евакуації полеглих захисників

Про збір коштів на спеціальне авто для евакуації тіл наших захисників оголосив волонтер із Тернополя Тарас Герман. Потрібну машину вже знайшли. Її вартість 200000 гривень.

“Друзі, багато із вас знає, що від моменту трагедії у Часовому Яру я змінив напрямок своєї волонтерської діяльності і зайнявся евакуацією тіл загиблих Героїв додому. Це емоційно складна, але вкрай необхідна робота, що виконується в основному за мої кошти та кошти моїх друзів, які допомагають з ремонтом авто та пальним.

Остання дорога до дому десятків наших полеглих Героїв  здійснювалася позиченими авто з рефрижиратором. Двічі-тричі на тиждень ми забираємо тіла воїнів, щоб якнайшвидше привезти їх попрощатися із найближчими. Ми брали на себе все – від отримання тіла та документації до передачі тіла рідним або у морг.

Та з початком літа виникла гостра необхідність у придбанні евакуаційного автомобіля-рефрижератора, щоб тіла наших Героїв були доставлені додому зі належною шаною. Ми знайшли таке авто і незабаром воно може бути в Україні, але для цього нам бракує коштів. Долучайтеся до збору на авто!” – йдеться у повідомленні.

Авто для евакуації полеглих
Ціль: 200 000.00 ₴
Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/7uMpgpj1XV
Номер картки
5375 4112 0699 0561
Тарас Герман

Платежі від юридичних осіб:
Найменування отримувача: БО БФ ЮА ФРІДОМ
Код отримувача: 44700353
Рахунок отримувача: UA743052990000026001023305610
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”.

Читайте також:
На війні загинув житель Заліщицької громади Ігор Шипітко

Коментувати

Попередня стаття

Врятували птицю та свиней: у Чортківському районі горіла господарська будівля

Наступна стаття

Житель Монастириської громади попався на незаконному видобутку каменю