У Великих Гаях горів житловий будинок (ФОТО)

Сьогодні, 25 грудня, о 11:36 на номер екстреного виклику “101” надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Великі Гаї, що поблизу Тернополя.

До місця події направлено чергове відділення ДСНС. Через загрозу розповсюдження полум’я на суміжну житлову будівлю до гасіння додатково залучено ще два пожежно-рятувальні відділення та фахівців оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Пожежа супроводжувалась значним задимленням, тож для роботи в непридатному для дихання середовищі були залучені дві ланки газодимозахисної служби. Також ефективну боротьбу з вогнем забезпечували три пожежних стволи, що подавались на гасіння, інформують у прес-службі обласного управління ДСНС.

О 12:14 вогнеборцям вдалось зупинити полум’я та локалізувати горіння на площі 125 м.кв. А вже о 12:31 пожежа була повністю ліквідована. Під час гасіння врятовано житлову будівлю.

На місці працювали 4 одиниці техніки та 13 рятувальників. Обставини виникнення пожежі та сума матеріальних збитків встановлюються фахівцями.

пожежа, Великі Гаї

пожежа Великі Гаї

Читайте також –
У Почаєві 84-річний чоловік впав у погріб і пролежав там майже добу

Коментувати

Попередня стаття

1000$ хабаря: у Заліщиках мама хотіла відкупити сина від відповідальності за п’яну їзду

Наступна стаття

Глобус-бари вiд leleka