Модні сережки 2023

сережки

Модні сережки 2023: на чому наголошують законодавці моди. Мода регулює не лише актуальний одяг, а й аксесуари. Саме від прикрас у багатьох випадках починається побудова образу.

Часто людина спочатку обирає золоті сережки, браслет, ланцюжок чи кольє, а вже потім визначається, який одяг комбінуватиме із цими прикрасами. Тим, хто прагне завжди бути в тренді, стилісти радять оновлювати аксесуари хоча б раз на 1-2 роки. Далі розглянемо, які ювелірні вироби, зокрема сережки, законодавці моди радять обирати у 2023 році.

Модні сережки 2023 – основні тенденції

У прийдешньому сезоні сережкам виділено дуже важливу роль. Вони не просто доповнюватимуть образ — саме від цих прикрас будуть відштовхуватись при його створенні. Мода змінила свої правила, і тепер сережки — головний акцент у загальному образі.

Якщо ви не планували цього року купувати нові коштовні прикраси, не переймайтеся – класика завжди в тренді. Якщо у вас є сережки-пусети, тобто гвіздки, надягайте їх сміливо. Це безпрограшний варіант, незалежно від образу чи епохи. Якщо ж ви лише замислюєтесь про придбання такої моделі, зверніть увагу на вироби з золота, прикрашені діамантами чи іншими коштовними та напівкоштовними камінцями.

Діаманти в сезоні 2023 будуть неймовірно популярні. Причому найактуальнішими будуть вироби, у яких основний камінь доповнений розсипом маленьких.

Вироби зі срібла та біжутерія також осторонь не лишаються. Особливо затребувані в цій категорії асиметричні моделі, сережки в одне вухо та масивні прикраси, що привертають увагу.

Скромність у минулому

«Скромні» прикраси нині не в тренді, тобто мінімалістичні моделі можна залишити в минулих сезонах. Але це не означає, що сережки мають бути занадто вульгарними та химерними.

Можна обрати пусети, але з коштовним камінням. Або придбати асиметричні кульки, розташовані з обох сторін вушної мочки.

Сережки-кільця, або конго, можуть бути невеликого розміру, але якщо вони прикрашені декоративними елементами: коштовним камінням, ланцюжком, що звисає.

Якщо зважати на поради дизайнерів, кращим вибором 2023 будуть:

  • моделі, прикрашені хрестом (підходять не до кожного овалу обличчя);
  • підвіски з ланцюжками;
  • сережки-змійки, що обвивають мочку вуха.

Цікаві, неповторні, класичні та оригінальні сережки 2023 – це можливість створити чудовий образ, підкреслити свій неповторний смак та індивідуальність.

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові зіткнулися легковий автомобіль і маршрутка. Є травмовані

Наступна стаття

Художественное образование в Германии