Поліцейські спіймали п’яного жителя Козови, який перевозив наркотики

Працівники відділу  поліції № 1 (м. Бережани ) відкрили кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту щодо мешканця Козови.

Про це сьогодні, 23 жовтня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Під час патрулювання місцевості, поліцейські зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. За кермом перебував чоловік 1981 року народження, який перебував з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Чоловік у категоричній формі відмовився проїхати в медзаклад, аби пройти огляд, натомість почав чинити конфлікт.

Поліцейські застосували до нього фізичну силу та провели поверхневий огляд, у ході якого виявили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Заборонені речовини поліцейські вилучили та направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Окрім цього, працівники поліції склали на правопорушника адміністративні матеріали ст. 122, ст. 185 та ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Читайте також:
3,28 проміле: на Кременеччині спіймали дуже п’яного водія. Що йому за це було

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі біля залізничного вокзалу п’яний водій скоїв ДТП (ФОТО)

Наступна стаття

Відлуння 90-их: у Тернополі нарешті судитимуть вбивцю, який у 1997 році застрелив двох людей