У Заліщиках водій “Жигулів” за п’яну їзду отримав 34000 гривень штрафу

Жигулі

Заліщицький районний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 30 листопада 2021 року на автодорозі М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Близько першої години ночі поблизу міста Заліщики працівники поліції зупинили водія автомобіля “ВАЗ 21061” (“Жигулі”, “шістка”), який порушував правила дорожнього руху.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Продувати драгер на місці зупинки водій відмовився. Також відмовився проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій своєї провини не визнав і заявив, що від проходження огляду на стан сп’яніння не відмовлявся.

Однак його слова були спростовані відеозаписами з нагрудних камер поліцейських.

Відтак, дослідивши матеріали справи, Заліщицький районний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 21061” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Постанова судді уже набрала законної сили.

Читайте також:
На Підволочищині люди здали у поліцію водія, який п’яним ганяв на квадроциклі

Коментувати

Попередня стаття

Фаворити і аутсайдери: хто є хто у чемпіонаті Франції з футболу

Наступна стаття

Робота у Монастириськах: свіжі вакансії за січень